رضیم
شماره دستور پخت: 2031
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام صبحتون بخیر و آخرین پست صبحونه ایه تابستون..
صبحونه میتووونه به جای یه تیکه نون و پنیر و چای همیشگی یه املت خوشمزه باشه که کل انرژی روزمونو برای انجام دادن کارهامون فراهم کنه، فقط انقده حوصله میخواد👌😁
.
.
مراحل را ورق بزنید
املت اسفناج
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج پخته ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودرسیر مقداری
پنیر خامه ای مقداری
پنیر گودا ۱ ورق
طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و پودرسیر همزده و در تابه گرم شده مقداری کره آب کرده و سپس تخم مرغ همزده را میریزیم بعد اسفناج های بخار پز را روی نصف تخم مرغ قبل از اینکه کامل ببنده میریزیم و مقداری پنیر خامه ای و اگر پنیر گودا هم داشتین اضافه میکنیم و نصف تخم مرغ رو میاریم روی نصف موادمون و تمااام من عاشق این املت تخم مرغ و اسفناجم خیلی خوشمزست امتحان کنید.

طرز تهیه املت اسفناج (روش 2)

طرز تهیه املت اسفناج (روش 2)

مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
اسفناج پخته ۲ قاشق غذاخوری
کره
پنیر گودا
نمک و فلفل

طرز نهیه:

ابتدا از شب قبل اسفناج ها را بخار پز کنید و بزارید یخچال حالاا فردا صبحش دوتا تخم مرغ بشکونید توی یه کاسه خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاد نمک و فلفل بزنید و حالا کف تابه تون کره آب کنید تخم مرغ های همزده را بریزید قبل از اینکه تخم مرغ ببنده مقداری اسفناج پخته بریزید روش و مقداری هم پنیر من از پنیر گودا استفاده کردم شما میتونید از پنیر خامه ای یا پنیر در دسنرستون هم استفاده کنید.
یعنی به قیافه ساده ش نگاه نکنید یه خوشمزگیه عجیبی داره که نگم،خلاصه که تستش کنید و به صبحانه هاتون مقداری تنوع بدید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “املت اسفناج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.