رضیم
شماره دستور پخت: 2548
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم آنچیلادا :
مغز ران فیله شده ۳۰۰ گرم
نان ترتیلا ۳ عدد
دیپ چدار یا پنیر چدار یا گودا ۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۲ قاشق غذاخوری (پخته شده)
ذرت کنسروی ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زیره،پاپریکا،آویشن
سیر ۲ حبه
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی ۱ عدد
طرز تهیه: ابتدا فیله های ران را مکعبی خرد کنید و با روغن تفت بدید و به ترتیب پوره سیر،پاپریکا،آویشن،زیره،نمک و فلفل چیلی را اضافه و دوباره تفت بدید (دقت کنید از نمک کمی استفاده کنید چون پنیر نمک داره و غذاتون شور میشه) بعد لوبیا قرمز پخته شده و ذرت پخته شده و دیپ چدار اگر در دسترس نبود از پنیر چدار یا گودا استفاده کنید،اضافه کنید و حسابی تفت بدید حدودا ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم تا مقداری مواد به قوام برسه،بعد گشنیز ساطوری شده رو اضافه کنید و دوباره مواد رو هم بزنید ،روی شعله ملایم حدودا ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا مواد کاملا باهم جابیفتد در این فاصله سس را حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون را در تابه میریزیم پوره سیر و پوره زنجبیل را اضافه میکنیم زیره و فلفل قرمز را هم همین طور و در روغن مقداری تفت میدهیم تا بوی ادویه ها بلند شود سپس رب گوجه را با ادویه و سیر تفت میدهیم تا رنگ باز کند سپس مقداری آب اضافه کنید و در آخر کار لیموترش تازه و اجازه دهید سس غلیظ و یکدست شود ، سپس یک عدد نان ترتیلا بردارید اگر در دسترس نبود از نان لواش استفاده کنید مقداری از مواد را مثل ویدیو روی وسط نان بریزید و نان را تا کنید و ببندید ،مقداری از سس گوجه روی نان بریزید و مقداری پنیر رنده کنید من از پنیر بلوچیز استفاده کردم ولی شما میتونید از هر نوع پنیری در دسترستون بود استفاده کنید سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید، و سپس سرو کنید نوش جااان
پ ن:اگر نان ترتیلا در دسترستون نیست میتونید از انواع نان لواش استفاده کنید
پ ن: اگر دیپ چدار نداشتین میتونید از پنیر ورقه ای چدار یا گودا استفاده کنید
پ ن: حتماا حواستون به میزان نمک غذا باشه چون پنیر و رب و نان نمک داره

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آنچیلادا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.