
موارد لازم + طرز تهیه
🍔مواد لازم برگر باقلوا👇🏻
۴۷۰ گرم یوفکای باقلوا
۱۲۵ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر پسته
🍔برای شربت👇🏻
۲ لیوان شکر ( ۲۵۰ میلی لیتر )
۲ لیوان آب
۱ برش لیمو
🍔طرز تهیه👇🏻
ابتدا کره و روغن مایع رو روی اجاق ذوب میکنیم بعد کف ظرفمون رو روغن مالی میکنیم و بسته خمیر رو باز کرده و به اندازه ظرف برش
زده و کنار میذاریم بعد ۳ تا از یوفکا هایی رو که
دایره برش زدیم ته ظرف گذاشته و بینشون روغن میریزیم سپس کناره های خمیر رو هم داخل ظرفمون جا داده و با کمک لیسک بینشون رو روغن مالی میکنیم و یک لیوان پسته روش ریخته و صاف میکنیم بعد ۱۲ عدد یوفکای دایره بریده شده رو توی ظرف گذاشته و بینشون رو روغن مالی میکنیم و کناره هاش رو خوب فشار میدیم سپس مثل ویدئو با کاتر فلزی دایره ای اول از وسط و بعد از کناره ها ۷ عدد باقلوا برش میدیم کره باقی مونده رو روش ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بالا و پایین تا
وقتی که سرخ بشن میپزیم.
برای شربتش آب ،شکر و ۱ برش لیمو رو توی قابلمه ریخته و میجوشونیم بعد اینکه شربت جوشید ۱۶ _۱۷ دقیقه هم روی شعله متوسط میذاریم بجوشه بعد اینکه باقلوا پخت اجازه میدیم گرمای اولیه اش رو از دست بده و بعد شربت گرم رو میریزیم نترسین شیرینی مون خمیر نمیشه.
نوش جان❤
💥نکته👈🏻 کف کره رو برای باقلوا استفاده نکنید زیر و روی باقلوا رو خوب سرخ کنید _ شربت باقلوا رو روی باقلوا ، گرم میریزیم _ شربت رو وقتی که باقلوا گرمی اولیه رو از دست داد میریزیم _ برای اینکه خمیر نشه خوب سرخ میکنیم _ شربت رو با قوام درست کنید نه زیاد رقیق ونه زیاد غلیظ قوامش اگه خوب باشه شیرینی هم خوب میشه من همه شربت رو استفاده نکردم یکم باقی موند _ شربت رو به اندازه بریزید نه زیاد و نه کم.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.