رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم ؛ بازم يه غذا بدون گوشت و مرغ و صد البته خوشمزه…
بورك اسفناج و قارچ
مواد لازم:
قارچ ٢٠٠ گرم
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اي حدودا ١٥٠ گرم
خامه ٢ قاشق غذاخوري
سير ٢ حبه
فلفل سياه و قرمز،اويشن،پودر سير،پودر پياز به ميزان لازم
خمير جادويي يا خمير يوفكا
طرز تهيه:
ابتدا اسفناج را كه جدا بخار پز كرديم را ميريزيم توي تابه و يه تفت كوچك ميديم سپس قارچ ها راهم كه جدا سرخ كرديم را اضافه كرده و پوره سير و ادويه جات رو هم اضافه ميكنيم و در آخر كار خامه و پنير خامه اي و بعد از مخلوط شدن ميزاريم كنار تا مواد بورك سرد بشه بعد خمير را توسط كاسه كوچك به اندازه كف دست برش زده و مقداري مواد حاضر شده رو ميريزيم روي خمير و بعد يخورده از خمير را روي مواد مياريم و به صورت لوله اي ميپيچيم در آخر كار در روغن سرخ يا در فر بزاريد من خودم از فر استفاده كردم البته مقداري با روغن زيتون روشو براش كردم و بعد از پخت كامل يخورده گريل و تماااام 😊👌🏻درست كنيد و لذت ببريد از طعمش..
پ ن: در مورد سيب زميني هم خيلي نازك برش گرد زدم و بعد از چند بار شستشو كه نشاسته ش كاملا از بين رفت بهش مقداري نمك زدم و در روغن داغ سرخ كردم ، كاملاا ترد و كرانچي شد بعد روي كاغذ روغن گير گذاشتم تا روغن اضافه نداشته باشه ..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورك اسفناج و قارچ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *