رضیم
شماره دستور پخت: 1135
رضیم
طرز تهیه بورک کرپ

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه بورک کرپ (روش 1)

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان آرد ( مقدار لیوان برابر با ۳۰۰ ml )
۲) یک لیوان شیر
۳) ۲ عدد تخم مرغ
۴) نصف ق.م نمک
۵) یک دسته جعفری
۶) کمی روغن برای مالیدن به ماهیتابه

✔ مواد میانی :
پنیرپیتزا

✔ طرز تهیه :
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید جعفری ها رو درشت خرد کنید و اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید داخل ماهیتابه به اندازه ی یک کرپ بریزید و کامل پخش کنید سعی کنید کلفت نکنید هر دو طرف رو سرخ کنید بعد از اینکه سرخ کردید وسطش پنیرپیتزا بریزید و سپس کرپ رو جمع کنید داخل ماهیتابه رو کمی روغن بمالید و تکرار هر دو طرف کرپها رو سرخ کنید و سپس سرو کنید .
نوش جان 😋

طرز تهیه بورک کرپ گوشت با سس بشامل (روش 2)

طرز تهیه بورک کرپ گوشت با سس بشامل (روش 2)

🥩مواد لازم👇🏻
برای کرپ
۳ عدد تخم مرغ
۳ لیوان شیر
۳ لیوان آرد
نصف لیوان آب
۴ ق غ روغن مایع
۱ ق م نمک

🥩سایر مواد👇🏻
۱ کیلو گوشت چرخ کرده
۲ عدد پیاز
۲ عدد فلفل قرمز
نصف استکان روغن مایع
نمک
فلفل سیاه
پول بیبر

🥩برای مابین لایه ها و روش👇🏻
پنیر چدار رنده شده

🥩برای سس بشامل👇🏻
۲ ق غ کره
۲ ق غ آرد
۳ لیوان شیر
نمک
فلفل سیاه

🥩طرز تهیه👇🏻
ابتدا داخل قابلمه مناسبی گوشت چرخ کرده رو ریخته و روغن مایع رو اضافه می کنیم بعد تا وقتی که تغییر رنگ بده تفتش می دیم سپس پیاز و فلفل رو ریز خرد کرده و اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه ها رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و روی شعله متوسط می پزیم.
برای کرپ همه مواد رو داخل ظرف مناسبی می ریزیم و با همزن هم می زنیم. تابه رو روی اجاق گذاشته بعد از این که تابه گرم شد ۱/۵ ملاقه از مواد کرپ رو ریخته و سریع توی تابه پخشش می کنیم بعد پشت و رو شو میپزیم.
برای سس بشامل کره و آرد رو داخل تابه مناسبی ریخته و روی اجاق تا وقتی که رنگش کمی طلایی بشه تفت می دیم سپس شیر رو اضافه کرده و تا وقتی بجوشه هم میزنیم بعد نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده دوباره هم می زنیم و از روی اجاق بر می داریم.
قسمت پایه سینی مون یک ملاقه از سس بشامل ریخته و پخش می‌کنیم و روش کرپ مون رو قرار می دیم بعد مواد گوشتی رو روش می ریزیم سپس روش یک ملاقه سس بشامل و کمی پنیر چدار ریخته و دوباره روش رو با کرپ می پوشونیم. تا وقتی کرپ هامون تموم بشه برای هر لایه این کار رو تکرار می کنیم سپس روی لایه ی آخر سس بشامل باقی مانده رو ریخته و خوب پخشش می‌کنیم در نهایت روش پنیر چدار ریخته و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش جان 🥰🥩❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک کرپ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *