رضیم
شماره دستور پخت: 1208
رضیم
طرز تهیه بورک سیب زمینی

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۹ عدد سیب زمینی متوسط
۲) یک ق.چ پول بیبر
۳) یک ق.چ فلفل سیاه
۴) یک ق.چ پودر فلفل قرمز
۵) نصف ق.چ کاری
۶) یک ق.م نمک
۷) ۳ عدد یوفکا
۸) ۲ ق.غ سرپر کره
۹) یک لیوان چایخوری روغن مایع ( ۱۲۵ ml )
۱۰) یک ق.غ آرد
۱۱) یک عدد سودا ( آب گازدار )
۱۲) یک ق.چ شیر
۱۳) یک عدد پیاز برای سرخ کردن و یک لیوان چایخوری روغن مایع
۱۴) زرده ی تخم مرغ و سیاه دانه

✔ طرز تهیه :

پوست سیب زمینی رو بگیرید از وسط نصف کنید و داخل آبجوش بندازید و اجازه بدید تا بپزه با چنگال کنترل کنید که پخته سپس آبکش کنید سیب زمینی ها رو له کنید نمک و ادویه ها رو اضافه کنید پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن کنی تفت بدید و به سیب زمینی ها اضافه کنید کره رو داخل تابه ای آب کنید سپس روغن مایع رو اضافه کنید آرد رو هم اضافه کنید و تفت بدید یوفکاها رو روی سطحی باز کنید از مخلوط روغن روش بریزید و همه جاش رو آغشته کنید یوفکارو برش بدید و در قسمت پهن یوفکا سیب زمینی رو بریزید و سپس رل کنید اگر داخل تابه روغن اضافه موند میتونید روش بریزید روی بورکها یک شیشه سودا رو بریزید ده دقیقه بزارید بمونه سپس داخل سینی فر بچینید و روش زرده ی تخم مرغ بمالید و با کنجد یا سیاه دانه تزئین کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه بپزید .
نوش جان 😋

 

بورک سیب زمینی و تره فرنگی

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۳ عدد خمیر یوفکا
۲) ۲ شاخه تره فرنگی
۳) ۳ عدد سیب زمینی
۴) یک ق.غ رب گوجه
۵) نمک
۶) فلفل سیاه
۷) پول بیبر
۸) ۴ ق.غ روغن زیتون

✔ مواد سس :

۱) یک لیوان شیر
۲) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۳) ۲ ق.غ نشاسته

✔ مواد روش :

۱) یک عدد زرده ی تخم مرغ
۲) کنجد
۳) سیاه دانه

✔ طرز تهیه :

تره فرنگی رو بشورید ریز خرد کنید داخل ظرفی بریزید روغن بریزید تره فرنگی رو بریزید تفت بدید رب رو اضافه کنید تفت بدید سپس سیب زمینی آبپز شده و رنده شده رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تفت بدید نمک و ادویه ها رو هم اضافه کنید مخلوط کنید از روی شعله بردارید . برای سس : شیر ، روغن مایع ، نشاسته داخل ظرفی بریزید خوب مخلوط کنید خمیر یوفکا رو روی سطحی باز کنید کناره های خمیر رو به داخل تا کنید از مواد سس همه جاش بمالید از مواد سیب زمینی روی کناره اش بریزید و رُل جمع کنید به پهنای چهار انگشت برش بدید همه ی یوفکاها رو همینطور درست کنید داخل سینی فر کاغذروغنی بندازید خمیرها رو داخلش بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد و سیاه دانه بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید شاید فر شما زودتر یا دیرتر بپزه )
نوش جان 😋

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک سیب زمینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *