رضیم
شماره دستور پخت: 3226
رضیم
طرز تهیه بورک پیله ای

موارد لازم + طرز تهیه

🥠مواد لازم بورک پیله ای👇🏻
۴ عدد یوفکا
۱ لیوان شیر
۱ انگشت کمتر از ۱ لیوان روغن مایع
۲ ق غ آرد
۱ ق غ سرکه

🥠برای مواد داخلش👇🏻
۱ عدد پیاز متوسط
۴_۵ ق غ روغن مایع
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ لیوان عدس آب پز شده
نصف لیوان گردوی خرد شده
۱ ق م رب گوجه فرنگی
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م نمک

🥠برای روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
کنجد، سیاهدانه، خشخاش آبی

🥠طرز تهیه👇🏻
برای مواد داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز رو خوب تفت می دیم. رب گوجه فرنگی، ادویه ها و نمک رو اضافه می کنیم بعد عدس از قبل آب پز شده و گردو رو اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم می‌زنیم و زیر اجاق رو خاموش می کنیم و کنار می ذاریم.
برای سس همه مواد رو مخلوط کرده و آماده می‌کنیم. یوفکا ها رو به صورت یک لایه روی پیشخوان باز می کنیم سس رو به همه جاش‌ می مالیم بعد از کناره هاش به صورت چروکی جمع کرده و تو قسمت وسطش جمع می کنیم. برای اینکه گوشه هاش رو به روش ببندیم بیرون قرار می دیم. مواد تو قسمت های وسطی به طوری که ۵ عدد بشه یک قاشق از موادمون رو اضافه می کنیم. کناره ها رو به روش می بندیم و قسمت هایی رو که با فاصله گذاشتیم محکم می بندیم و میبریم سپس برش می گردونیم و به صورتی که قسمت پیله ای بالا قرار بگیره توی سینی قرار می دیم.
روش زرده تخم مرغ مالیده و کنجد، سیاه دانه و یا خشخاش آبی می پاشیم. توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم.
نوش‌جان 🥠😍🙈

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه بورک پیله ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *