رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم:
نان تست سبوس دار ۲ عدد
بادمجان ۱ عدد کوچک
کدو ۱ عدد کوچک
گوجه ۱ عدد
پنیرخامه ای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای ۳ ورق
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد بزرگ
پیاز سرخ شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخ شده
نمک و فلفل
سیر ۲ حبه
گردو ۴ عدد
روغن زیتون
طرز تهیه:ابتدا بادمجان ها را برش نواری بزنید و در آب نمک بگذارید تا تلخیش گرفته بشه در این فاصله سس را حاضر میکنیم فلفل دلمه را روی شعله اجاق گاز کباب میکنیم و در پلاستیک کذاشته تا بخار کند و پوستش راحت ‌جدا بشه، سپس در غذاساز ریخته و به ترتیب پیاز سرخ شده،مغز گردو،سیر،نمک و فلفل و روغن زیتون رو هم اضافه کنید و حسابی میکس و پوره کنید،تست مره بگیرید,بعد نان تست را بردارید من از نان سبوس دار استفاده کردم و بعد روی نان یک طرف سس و یک طرف پنیر خامه ای بریزید،روی سس ، بادمجان گریل یا سرخ شده بچینید،بعد یک لایه پنیر سپس یک لایه کدوسبز گریل و بعد یک لایه گوجه نازک بعد یک لایه پنیر و‌دوباره سسی که حاضر کرده بودیم،بعد نانی که روش پنیر خامه ای بود رو روی بقیه مواد میگذاریم و گریل میکنیم و تا داغ هست میل میکنیم، نوش جان

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه تست بادمجان با پنیر

  1. بامی (خریدار محصول)

    هنرتون قابل تقدیره 😉 👍🏻 🙏🏻 👏🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)