رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم:
نان تست سبوس دار ۲ عدد
بادمجان ۱ عدد کوچک
کدو ۱ عدد کوچک
گوجه ۱ عدد
پنیرخامه ای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای ۳ ورق
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد بزرگ
پیاز سرخ شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرخ شده
نمک و فلفل
سیر ۲ حبه
گردو ۴ عدد
روغن زیتون
طرز تهیه:ابتدا بادمجان ها را برش نواری بزنید و در آب نمک بگذارید تا تلخیش گرفته بشه در این فاصله سس را حاضر میکنیم فلفل دلمه را روی شعله اجاق گاز کباب میکنیم و در پلاستیک کذاشته تا بخار کند و پوستش راحت ‌جدا بشه، سپس در غذاساز ریخته و به ترتیب پیاز سرخ شده،مغز گردو،سیر،نمک و فلفل و روغن زیتون رو هم اضافه کنید و حسابی میکس و پوره کنید،تست مره بگیرید,بعد نان تست را بردارید من از نان سبوس دار استفاده کردم و بعد روی نان یک طرف سس و یک طرف پنیر خامه ای بریزید،روی سس ، بادمجان گریل یا سرخ شده بچینید،بعد یک لایه پنیر سپس یک لایه کدوسبز گریل و بعد یک لایه گوجه نازک بعد یک لایه پنیر و‌دوباره سسی که حاضر کرده بودیم،بعد نانی که روش پنیر خامه ای بود رو روی بقیه مواد میگذاریم و گریل میکنیم و تا داغ هست میل میکنیم، نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تست بادمجان با پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *