موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم ته انداز مرغ :
ران بدون استخوان ۳-۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و پاپریکا
کره
روغن مایع
لیموترش تازه
طرز تهیه:ابتدا مرغ ها را مزه دار کنیم تا یه مرغ خوش طعم داشته باشیم طبق ویدیو مرغ ها را با نمک و فلفل و پاپریکا،پیازهای خلالی و لیموترش تازه و روغن ترجیحا زیتون حداقل به مدت یک ساعت مزه دار میکنیم بهتره از ران مرغ استفاده کنید که چربی مناسبی داره حتی میتوانید مرغ را با پوست ته انداز کنید،بعد از چند ساعت مرغهای مزهدار شده را از یک طرف در مخلوطی از کره،روغن،زعفران سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد. (توجه داشته باشین سرخ شدن مرغ در حد خیلی کم انجام میشود) در این فاصله برنج را در آب جوش بریزید و بپزید و آبکش کنید. برنج نباید نرم شود و باید دانه دار باشد.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن و زعفران بریزید و وقتی داغ شد مرغها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینید.و از برنج برداشته و لابه لای و روی مرغها بریزید و آن را پهن و فشرده کنید.
ته انداز مرغ زعفرانی را روی شعله ملایم گاز و شعله پخشکن به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغها حسابی سرخ و طلایی شوند. بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید و نوش جااان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.