رضیم
شماره دستور پخت: 2296
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه تیرامیسو‌ (روش 1)

مواد لازم:
بیسکوییت لیدی فینگر ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم یا (خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
+پودر قند ۱۰۰ گرم)
زرده تخم مرغ ۵ عدد
قهوه غلیظ دم کرده یا نسکافه فوری نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه: ابتدا زرده ها را در ظرفی مناسب ریخته و هم میزنیم تا از لختگی در بیان و بن ماری میکنیم(بن ماری یعنی روی شعله غیر مستقیم) و شکر و وانیل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ بشن بعد از روی حرارت برمیداریم و تا خنک شود، حالاااا در ظرفی بزرگتر پنیر ماسکارپونه را ریخته و با همزن میزنیم تا بافتش باز شود سپس زرده تخم مرغ را به پنیر اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بعد از آن خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم من از خامه صبحانه استفاده کردم که در آخر کپشن توضیح دادم به چه صورتی فرم گرفته شده ؛به این صورت کرم میانی ما حاضره حالاااا اگر میخواین مثل من باشه مدل تیرامیسو دورتادور قالب رو با بیسکویت لیدی فینگر بپوشانید و مقداری لیدی فینگر را خرد کنید و کف قالب بچینید حالا با قلمو مقداری کمی با قهوه روی لیدی فینگر ها براش کنید و از کرم روی بیسکویت ها بریزید و حالا برای لایه دوم و بقیه لایه ها بیسکوییت را در مقدار کمی قهوه بزنید و سریع بردارید و بچینید روی کرم نکته:(بیسکویت را زیاد در قهوه نگه ندارید) و دوباره کرم خامه ای و تا آخر لایه آخر باید با کرم پوشانده شود و روی کرم پودر کاکائو الک کنید و تمام من از مقداری توتفرنگی خرد شده روی دسرم استفاده کردم .
پ ن:ابتدا خامه صبحانه صورتی را باز کرده آب اضافی را خارج کنید و بقیه خامه را در ظرف استیل ریخته و شکر را اضافه کنید و هم بزنید و ۴۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند بشه بعد بیرون بیاورید و با همزن بزنید اولش مقداری شل میشه ولی کم کم سفت میشه،تمام.

طرز تهیه تیرامیسو‌ (روش 2)

طرز تهیه تیرامیسو‌ (روش 2)

🍮مواد لازم👇🏻
🍮برای کیک👇🏻
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
مقداری نمک
نصف استکان آب ولرم
۱ انگشت کمتر از ۲ استکان آرد
۲ ق غ پودرکاکائو
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر

🍮برای کرم👇🏻
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲/۵ فنجان قهوه ترک آرد
۱ ق غ سرپر نشاسته
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل شکری
۴۰۰ گرم پنیر لبنه( آبشو بگیرین)
۱ بسته کرم شانتی
‌‌
🍮برای خیسوندن👇🏻
۱ لیوان شیر
۲ لیوان آب
۲ ق غ قهوه
۱ ق غ شکر
‌‌
🍮برای روش👇🏻
۱ ق م پودر کاکائو
۱ ق م قهوه ترک
‌‌
🍮طرز تهیه 👇🏻
ابتدا کرم دسرمون رو آماده می‌کنیم. به غیر از پنیر لبنه و کرم شانتی بقیه مواد رو داخل قابلمه ریخته و می پزیم. کرم پخته شده رو از روی اجاق برداشته و می ذاریم خنک بشه. گهگاهی با فاصله هم می‌زنیم تا خنک بشه. وقتی کامل خنک شد پنیر لبنه و پودر کرم شانتی رو اضافه کرده و با مخلوط کن هم می زنیم.
برای کیک سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کرده و توی دو کاسه جدا می‌ریزیم. سفیده ها رو با شکر و نمک تا وقتی که مثل برف بشه هم می‌زنیم زرده ها رو با آب ولرم تا وقتی که کف کنه هم می‌زنیم بعد زرده ها رو روی سفیده ها می‌ریزیم و بقیه مواد رو اضافه کرده و با همزن خوب هم می زنیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم.
کیک پخته شده رو بعد از خنک شدن به سه قسمت برش می‌زنیم سپس هر لایه رو با شیر قهوه خیسونده بعد کرم رو می مالیم در آخر کرم لایه بالایی رو می مالیم و با سلفون روشو می پوشونیم و داخل یخچال حداقل دو ساعت استراحت می دیم سپس روش مخلوط قهوه و کاکائو رو پاشیده و سرو می کنیم.
نوش جان🍮🙈❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تیرامیسو‌”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *