رضیم
شماره دستور پخت: 125
رضیم
طرز تهیه حلواي زعفراني

موارد لازم + طرز تهیه

امشب اومدم با طرز تهيه حلواي زعفراني كه مناسب نذري هم هست 👌🏻😊
مواد لازم:
آرد سفيد يا گندم يا سنگك ٢ پيمانه
روغن مايع ١/٤ پيمانه
روغن جامد ترجيحا روغن كرمانشاهي ٢ قاشق غذاخوري سر پر
پودر هل به ميزان لازم
مواد لازم جهت شهد:
آب ١/٢ پيمانه
گلاب ١/٢ پيمانه
شكر ١- ١/٢ پيمانه
زعفران به ميزان لازم
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده می‌شود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد، پس از تفت دادن ابتدایی، مجددا آرد را الک کنید.
وسط آرد را خالی کنید. هل، روغن مایع و روغن جامد كرمانشاهي را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن‌ها کنید. آرد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود تفت دهید.
در این مرحله شهد را آماده كنيد. به اين صورت كه باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.
شهد حلوا را آرام‌آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.
پس از اینکه حلوا کمی خنک شد، مغز پسته و بادام به حلوا اضافه كرده و آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به دلخواه تزیین کنید. پ ن:تو اين روزهاي عزيز باز هم براتون طرز تهيه يه نوع حلواي ديگه رو هم ميزارم كه طعمش بينظيره،منتظر باشين😉🌹

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حلواي زعفراني”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *