رضیم
شماره دستور پخت: 182
رضیم
طرز تهیه حلواي شير

موارد لازم + طرز تهیه

سلام عزيزانم امشب براتون طرز تهيه حلواي شير رو اوردم اميدوارم درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.
حلواي شير🥛
🔺مواد لازم:
آرد ٢پيمانه
روغن نصف پيمانه
كره ١٠٠ گرم
پودر هل سبز نصف قاشق چايخوري 🔺مواد لازم شربت:
شير ٢ پيمانه
شكر ١ پيمانه
زعفران به ميزان لازم
گلاب ٣ قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
براي تهيه همه حلواهاي سنتي اول از همه شربت رو بايد تهيه كنيم
اينطوري كه شير و شكر،زعفران و گلاب را روي حرارت ملايم گذاشته و هم ميزنيم و اجازه ميديم كه شير به جوش بيايد و وقتي به جوش اومد خاموش ميكنيم و ميزاريم كنار تا سرد بشه،بعد از اون ميريم سراغ تهيه آرد كه بايد تفت بديم من از آرد سفيد استفاده كردم وحدودا چهل دقيقه آرد را با شعله ملايم تفت دادم به هيچ وجه شعله گاز را زياد نكنيد چون نميخوايم آردمون تغيير رنگ پيدا كنه تا جايي كه بوي خامي آرد گرفته بشه و بوي خوش آرد بلند بشه بعد از طي كردن اين مرحله بهش هل ،كره و روغن رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا جايي كه بوي خامي روغن بره (زياد روي شعله نگه نميداريم )و بعد ذره ذره بهش شربت رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا جايي كه حلوا خودشو جمع كنه و از ظرف جدا بشه اگر خواستين ماسوره بزنيد مثل من ميزان شربتش رو بيشتر بريزيد تا روان تر بشه و بشه ماسوره زد در غير اين صورت همون ميزان شربتي كه گفته شده كفايت ميكنه
پ ن: هر چه حلوا روي حرارت بيشتر بمونه حالت كشدارتري ميگيره پس حواستون به اين نكته باشه و تا حلوا خودشو جمع كرد و حالت گهواره اي شد از روي شعله برداريد
پ ن:در مورد زعفران وقتي پودر كردين و توي ظرف ريختين اول داخلش يخ بندازيد وقتي كه رنگشو پس داد بزاريد يه جاي گرم تا به اصطلاح دم بكشه و بعد اضافه كنيد متاسفانه من حواسم پرت شد و اين كارو نكردم و رنگي كه بايد را به حلوام نداد ولي شما حتما اينكارو انجام بدين.حلواتون خيلي خوش رنگ ميشه👌🏻😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حلواي شير”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *