رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم خاگینه سوسیس:
سوسی انگشتی مقداری
آرد به میزانی که مایه مثل ماست سفت شود
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
طرز تهیه : ابتدا در ظرف مناسب تخم مرغ را شکسته و خوب به هم بزنید(خوب هم زدن باعث میشه تخم مرغ بوی زهم نگیره) سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید،بعد بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را هم کم کم اضافه کنید تا مایعمون مثل ماست سفت بشه سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید ،قالب مافین را چرب کنید و مقداری از مواد را توی قالب ریخته و سوسیس انگشتی ها را از وسط نصف کرده و مثل عکس وسط قالب مافین گذاشته و میره توی فر ۱۷۰ به مدت ۳۰ دقیقه و تمامم

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خاگینه سوسیس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *