رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک عدد تخم مرغ
۲) یک لیوان چایخوری شیر ( ۱۵۰ ml )
۳) ۱/۲ ق.غ کره ( ۱۰_۱۵ گرم )
۴) ۲ ق.غ پنیر سفید
۵) ۱/۵ لیوان پنیر پیتزا ( ۱۲۵ گرم )
۶) ۴_۵ شاخه جعفری
۷) ۲ ق.چ نمک
۸) یک ق.م بکینگ پودر
۹) ۲ لیوان آرد ( ۲۵۰ _ ۲۶۰ گرم )
۱۰) یک لیوان چایخوری روغن مایع برای سرخ کردن ( ۱۵۰ ml )

✔ طرز تهیه :
تخم مرغ ، کره و شیر داخل کاسه ی بزرگی بریزید و هم بزنید سپس جعفری خرد شده ، پنیر سفید ، پنیرپیتزا رو اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک ، بکینگ پودر و نصف آرد رو اضافه کنید با یک قاشق چوبی مخلوط کنید مابقی آرد رو کم کم اضافه کنید خمیری که به دست نچسبد ایجاد کنید خمیر رو به شکل مربع یا مستطیل روی کاغذ روغنی به کمک وردنه به کلفتی ۰/۵ cm باز کنید با این مواد یک خمیر به سایز ۳۰×۳۰ بدست میاد سپس بصورت رشته ای شروع به بریدن کنید و از وسط ببرید بطوری که به دو قسمت تقسیم بشه با این روش ۴۰ الی ۴۵ دقیقه عدد خمیر بدست میاد داخل ماهیتابه ی عمیق روغن بریزید وقتی مطمئن شدید روغن داغ شد ۶ ، ۷ عدد از خمیرها رو داخل ماهیتابه بریزید داخل روغن داغ ۳۰ الی ۴۵ ثانیه بپزید زیر رو کنید ۱۵ الی ۲۰ ثانیه هم طرف دیگر رو سرخ کنید سپس داخل یک پارچه ی تمیزی بریزید و همه ی خمیرها رو همینطور بپزید و داغ داغ سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خمیر پنیری سرخ شده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *