

موارد لازم + طرز تهیه
مدل 1
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۵ عدد سیب زمینی بزرگ
۲) ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا
۳) ۲ عدد تخم مرغ
۴) یک ق.م نمک
۵) یک ق.چ فلفل سیاه
۶) یک ق.چ پول بیبر
✔ مواد گوشتی :
۱) ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲) ۲ الی ۳ ق.غ روغن مایع
۳) یک عدد پیاز
۴) یک عدد فلفل چیلی
۵) ۲ عدد فلفل سبز
۶) یک ق.م نمک
۷) یک ق.چ فلفل سیاه
۸) یک ق.م پودر فلفل قرمز
۹) یک ق.غ رب گوجه
۱۰) یک لیوان آب
۱۱) ۲ الی ۳ شاخه جعفری
✔ سس بشامل :
۱) یک ق.غ کره
۲) یک ق.غ آرد
۳) یک لیوان شیر ( لیوان = ۳۰۰ ml )
۴) نمک و فلفل سیاه
✔ طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو پوست بکنید و رنده کنید با دستتون سیب زمینی رنده شده رو فشار بدید و آبش رو بگیرید و داخل ظرفی بریزید داخل سیب زمینی پنیرپیتزا ، تخم مرغ ، فلفل سیاه ، نمک ، پول بیبر بریزید و مخلوط کنید داخل ظرف مناسب فر کاغذ روغنی بریزید و مواد رو داخلش بریزید فشار بدید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه بپزید .
✔ مواد داخلی :
ابتدا پیاز رو تفت بدید سپس گوشت رو اضافه کنید تفت بدید فلفل ها رو هم اضافه کنید تفت بدید ادویه ها و رب رو هم بریزید و تفت بدید آب داغ رو بریزید هم بزنید و اجازه بدید با این آب پخته بشه سیب زمینی رو که از فر درآوردید روش مخلوط گوشت رو بریزید و پخش کنید به شکل رول جمع کنید . برای سس بشامل داخل ظرفی روغن رو بریزید آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا از خامی دربیاد سپس شیر رو بریزید و تند تند هم بزنید نمک و فلفل سیاه رو هم بریزید وقتی قوام پیدا کرد از روی شعله بردارید روی رولت از سس بشامل بریزید و کمی هم پنیرپیتزا بریزید سپس داخل فر قرار بدید تا پنیر آب بشه و روش برشته بشه سپس دربیارید و سرو کنید .
نوش جان ?
مدل 2
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۶ عدد سیب زمینی پخته شده
۲) یک ق.م نمک
۳) ۲ لیوان ماست
۴) ۲ حبه سیر
۵) ۲ ق.م مایونز
۶) یک ق.چ نمک
۷) ۲ لیوان مواد میانی ( نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، …. هر چیزی که دوست داشتید )
۸) یک لیوان خیار شور
۹) ۱/۲ دسته شوید خرد شده
✔ طرز تهیه :
سیب زمینی پخته شده رو رنده کنید نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنید ورز بدید روی سطحی سلفون یا نایلون بکشید روش سیب زمینی بریزید و به شکل مستطیل باز کنید داخل کاسه ای ماست ، مایونز ، نمک ، سیر رو مخلوط کنید روی سیب زمینی بریزید و همه جاش پخش کنید و سپس روش مواد میانی ، خیارشور ، شوید رو بریزید و کامل پخش کنید و با کمک سلفون رول کنید در یخچال حداقل یکساعت بزارید بمونه سپس سرو کنید .
نوش جان ?
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.