موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم رول بادمجان کباب :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کوچک
جعفری مقداری
پودر نان یا آرد سوخاری
نمک،فلفل،پول بیبر،پاپریکا،پودرسیر
رب گوجه
آب
سیخ چوبی
سیر
روغن زیتون
طرز تهیه:ابتدا بادمجان های قلمی را یکی در میان پوست بگیرید و به شکل ورقه ای برش بدید و بعد در آب نمک قرار داده تا تلخیش گرفته شود ،و بعد از آن برش های بادمجان را فقط در حدی که نرم شود و قابل رول کردن باشد را در روغن سرخ میکنیم،برای تهیه کوفته هم گوشت چرخکرده +پیاز آب گرفته+ادویه ها و نمک+تخم مرغ+جعفری ساطوری شده+پودرنان یا آرد سوخاری را باهم ترکیب کرده و یکساعت در یخچال استراحت دهید و سپس مقدار کمی از کوفته ها را به سیخ چوبی کشیده و بادمجان هایی که نیم سرخ کرده بودیم را بعد از روغن گیری دورتادور سیخ گوشت میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم(طبق ویدیو در استوری که بعد در هایلایت ویدیو های پیج ذخیره میشود) سپس سس را که از ترکیب رب سرخ شده با روغن زیتون و نمک و فلفل و پوره سیر هست و حدودا ۳۰ دقیقه پخته شده را در تابه کباب ها میریزیم و یک ساعت زمان میدهیم تا گوشت ها پخته شود و سپس با برنج زعفرانی و گوجه میل کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.