رضیم
شماره دستور پخت: 2524
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

رول ماهی شکم پر
مواد لازم:
ماهی قزل آلا بدون سر و تیغ ۱ عدد
برنج ۲ پیمانه
سبزی پلویی با سیر ۱ پیمانه
سبزی معطر (جعفری،گشنیز،شنبلیله) ۱۵۰ گرم
رب انار ملس(سفت) ۲-۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳-۲ حبه
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
گردو ۳-۴ عدد
لیموترش تازه
روغن زیتون
خلال چوبی
طرز تهیه:ابتدا ما احتیاج داریم به یک ماهی قزل آلای تازه بدون تیغ و سر ،ماهی رو بشورید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید،سپس شکم ماهی را باز کنید و طبق ویدیو نمک و فلفل و لیموترش تازه بریزید و اجازه بدید یکساعت تا مزه دار شود،سپس مواد وسط رول را درست میکنیم سبزی معطر را ساطوری کرده و در ظرف مناسبی میریزیم من سبزی ها را با مقداری روغن زیتون سرخ کردم ولی میتوانید به صورت خام هم استفاده کنید که فرقی ندارد،سپس گردوی پودر شده،سیر و زنجبیل رنده شده،نمک و فلفل و در آخر کار رب انار اضافه کنید،توجه داشته باشید خروجی مواد باید سفت باشد،در این مرحله ماهی مرینیت شده را از یخچال بیرون آورده مثل فیلم ماهی را از وسط به دونیم کنید حدودا ۵ سانت مانده به دم ماهی برش را متوقف کنید ،حالااا روی هر طرف ماهی از مواد گردو و رب اناری که حاضر کرده بودیم میریزیم و رول میکنیم،طرف بعدی زا هم به همین صورت رول میکنیم،ماهی را برمیگردانیم و با خلال یا سیخ چوبی رول را سفت میکنیم ،روی رول ها مقداری زعفران و نمک بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت درجه۱۸۰ ماهی را پخت کنید ،برای کته سبزی هم مثل ویدیو عمل کنید و در آخر کار رول را با چاقو جدا کرده یا به همان شکل روی کته گذاشته و سرو میکنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رول ماهی شکم پر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.