موارد لازم + طرز تهیه
✔ مواد مورد نیاز :
۱) یک بسته بیسکویت پودر شده
۲) ۵ عدد مز
۳) خامه ml ۲۰۰
4) ۱۶۰ گرم شکلات شیری یا کاکائویی
🔺️برای کرمش :
۱) ۴ لیوان شیر
۲) ۴ ق.غ سر پر نشاسته
۳) از یک لیوان یک بند انگشت کمتر پودر شکر
۴) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۵) نوک ق.چ وانیل
۶) یک بسته پودر خامه ی قنادی
۷) یک قاشق کره ی نرم شده
✔ طرز تهیه :
ظرف پریکس رو با روغن چرب کنید بیسکویت پودر شده رو روش بریزید و همه جا مساوی پخش کنید خامه رو گرم کنید ( نجوشونید ) شکلات رو داخلش آب کنید و مخلوط کنید و روی بیسکویتها بریزید و با دقت پخش کنید و داخل فریزر بزارید تا ببنده . برای کرمش به غیر از کره ، پودر خامه ی قنادی ( پودر کرم شانتی ) همه ی مواد رو داخل ظرفی ریخته و هم بزنید و روی اجاق بزارید و مدام هم بزنید بعد از اینکه قوام اومد از روی اجاق برداشته و روش سلفون بکشید و فرصت بدید تا خنک بشه و سپس داخل میکسر بریزید و کمی هم بزنید پودر کرم شانتی و کره رو اضافه کنید و با میکسر خوب هم بزنید روی پودر بیسکویت که خودش رو گرفته کرم رو بمالید و در یخچال کمی اجازه ی استراحت بدید مزها رو از وسط نصف کنید مواد داخل ظرف رو به ده قسمت تقسیم کنید مز رو داخلش قرار بدید و رل کنید و در ظرف سرو بچینید .
نوش جان 😋
مرجان –
دلم خواست ????????????????????????