رضیم
شماره دستور پخت: 1553
رضیم
طرز تهیه سالاد الويه

موارد لازم + طرز تهیه

مرغ ١ سينه كامل
سيب زميني ٢ عدد متوسط
تخم مرغ ٣ عدد
نخود فرنگي كنسروي حدودا١/٣ قوطي
هويج ١ عدد
خيارشور مرغوب ١٥٠ گرم
سس مايونز به ميزان لازم
خامه ٤٠ گرم
كره ٢٥ گرم
آبليمو ١ قاشق غذاخوري
طرز تهيه: اول از همه راجع به طبخ مرغ بهتون بگم كه مرغ و به هيچ وجه با زردچوبه نپزيد،نمك و فلفل سفيد و يه دونه سير كافيه و آب هم زياد اضافه نكنيد كه مرغ بي مزه بشه و هم اينكه زياد هم سينه رو نپزيد كه سفت ميشه و طعم خوشايندي نداره، مرغ را بپزيد بزاريد كنار ميتونيد هويج و هم توي آب مرغ بندازيد تا باهم بپزه،حالا يه ظرف مناسب برداريد و به ترتيب اول سيب زميني پخته و از حرارت افتاده را خرد كنيد و بريزيد تو ظرف و بهش كره و نمك اضافه كنيد و با بيشكوب بكوبيد با قاشق زيرو رو كنيد تا مواد يكدست باشه له بشه ، نكته سيب زميني داغ نباشه،و بعد بقيه مواد را به ترتيب از مرغ و خيارشور ريخته كاملا مخلوط و سپس مواد نرم تر مثل تخم مرغ و هويج و نخودفرنگي را اضافه كنيد،تخم مرغ را پخته و ريز خرد كنيد ،هويج را رنده ريز كنيد و خيارشور و ريز خرد كنيد (از خيارشورهاي ريز استفاده كنيد)و سينه مرغ رو هم با چنگال ريش ريش كنيد خواستون باشه خيلي مرغ را خرد و له نكنيد هم شكيل تر و هم خوشمزه تره،و به ترتيب بالا كه گفتم اضافه ميكنيم،بعد ميريم سراغ سس سالاد كه مهمه از چه ماركي استفاده ميكنيد بعضي از برندها واقعا طعم خوبي ندارن و روي كيفيت سالادتون تاثير داره از ماست استفاده نكنيد.
فقط از مخلوط مايونز و خامه و نمك و فلفل سفيد و كمي آبليمو استفاده ميكنيم كه بسيار خوشمزست و بعد سس را به مواد اضافه و ميزاريم داخل يخچال تا خوشمزه تر بشه(مقدار سس هم كه دست خودتونه كه چقدر بزنيد)نوش جان
پ ن: سوپ هم كه سوپ مرغ هست كه درست كردم😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد الويه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *