رضیم
شماره دستور پخت: 2153
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم ساندویچ بیکن و پنیر:
بیکن گوساله یا فیله مرغ مقداری
خردل دیژون
پنیر چدار
نان آلمانی چاودار
پنیر گودا
پنیر بلوچیز
طرز تهیه:برای این ساندویچ میتپنید به جای بیکن اگر در دسترستون نبود از فیله مرغ ساده و گریل استفاده کنید؛حالاا اگر مثل من با بیکن درست میکنید، میتونید بیکن ها را اول سرخ کنید و بعد توی ساندویچ استفاده کنید یا مثل من بیکن و پنیر بچینید و سپس گریل کنید بستگی به ذائقه تون داره،درسته این ساندویچ خیلی راحته ولی بی نهایت خوشمزست،ابتدا نان باگت را از وسط نصف کنید و یه طرف نان پنیر چدار که توی استوری بهتون نشون دادم و یه طرف دیگه خردل دیژون استفاده کنید نداشتید خردل ساده استفاده کنید،سپس اول پنیر روی یه طرف نان بگذارید و روش بیکن دوباره پنیر گودا و دوباره بیکن و در آخر کار پنیر بلوچیز و نصف نان را روی مواد بیارید و گریل کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ساندویچ بیکن و پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.