رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستای مهربونم
حال احوالتون میزونه؟سرحالین؟
خب خب بازم پست ساندویچی داریم
این بار از نوع سوخاریش
من که به شخصه عاشق ساندویچ سوخاری هستم واقعا خوشمزست.
عکسارو ورق بزنید مراحل تهیه رو ببینید
.
ساندویچ ها مینی هستن و‌کوچولو حالا از کجا بفهمیم😜این شیشه نوشابه ها خیلی کوچولوعه ساندویچ در کنارش قامتی نداره😂
.
ساندویچ فیله مرغ سوخاری
فیله مرغ ۱ عدد
مواد مرینید مرغ(ماست،نمک و فلفل،پاپریکا،پودر سیر،لیموترش،روغن زیتون،سس خردل)
آرد(مخلوط شده با نمک و فلفل و پودر سیر،پاپریکا)مقداری
آب یخ مقداری
مواد مابین ساندویچ(ریحان،گوجه،پیاز،کلم سفید و قرمز)
مواد سس(مایونز،کچاپ،نمک و فلفل،خیارشور،آویشن،ریحان خشک،لیموترش تازه)
طرز تهیه: اول از همه باید مرغ رو مزه دار کنید دقت کنید تکه های مرغ خیلی کلفت نباشن تا کاملا مغز پخت بشن ، مرغ رو مزه دار میکنیم وقت دارین از شب قبل وقت ندارین ۲ ساعت کافیه ،سپس دو تا ظرف میزارین جلوتون یکیش آرد و ادویه و دومیش آب یخ حالااا سه تا کار باید انجام بدید اول مرغ میره تو ظرف آرد بعد تکونده میشه تا آرد اضافیش بریزه بعد میره توی آب یخ و دوباره میره تو آرد حالا کاملا با دو تا دستتون آرد رو به خرد مرغ بدید بعد مرغ رو بلند کنید و کاملا تکونش بدید تا هر چی آرد اضافی داره بریزه و بعد توی روغن سرخش کنید؛
حالا برای اسمبل کردن ساندویچ ابتدا نونتون رو تو مقداری کره تست کنید سپس مقداری سس بریزد روش و مقداری کلم نازک خرد شده و گوجه و پیاز و مرغ سوخاری و ریحان کاشت خودم و تمااام
این ساندویچ خوشمزه رو میتونید برای شام حاضر کنید؛ تا داغه میل کنید،نوش جاان😍
پ ن: من ساندویچمو دوبل درست کردم و‌مقداری پنیر گودا آب کردم ریختم روش ولی در اسلایدها یه دونه برگره و پنیر گودا نداره..

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری

ساندویچ فیله مرغ سوخاری

این ساندویچ قابلیت اینو داره که با هر نونی خوشمزه بشه،پس سخت نگیرید و با هر نانی که در منزل داشتید درست کنید،
ساندویچ فیله مرغ سوخاری
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
مواد مرینید مرغ:( نمک،فلفل،پوره سیر،پاپریکا،زست لیمو،روغن زیتون)
نان تاکو یا ساندویچی
آب یخ(ترجیحا با قطعه های یخ)
آرد سفید طعم دار با ادویه های(نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،آویشن)
مواد میانی ساندویچ:
(گوجه،کاهو،خیارشور،پیاز،پیازچه،کلم قرمز،جعفری و ریحان خرد شده،سس ماست و مایونز )
طرز تهیه: ابتدا باید فیله ها را برش بزنید اندازه فیله ها خیلی قطور نباشه برش های ترجیحا نازک و نصف کف دست برای این ساندویچ مناسب هست چون سریع مغز پخت میشن و لایه بیرونی روی حرارت خشک نمیشه،
حالا فیله ها را با مواد مرینید از شب قبل مزه دار میکنیم و فردای روز بعد میریم سراغ کریسپی کردن( سوخاری) ابتدا فیله ها را از یخچال بیرون بیارین ،دو ظرف بردارید یکی از ظرف ها را از آب یخ با خرده های یخ پر کنید و ظرف بعدی آردی که با ادویه ها مخلوط شده،فیله های برش خرده را ابتدا در آرد طعم دار شده میزنیم بعد در میاریم سپس در آب یخ میزنیم و دوباره این عمل را تکرار میکنیم پس میشه ۳ بار در مخلوط آرد و ۲ بار در مخلوط آب یخ و بعد مابین دست میغلونطونیم تا آردش بریزه و فیله ها حالت پولکی پیدا میکنه و بعد در روغن سرخ میکنیم فقط دونه دونه انجام بدید و سرخ کنید که آرد های روی مرغ نبنده و ترد بشه،
حالا میریم سراغ ساندویچ کردن،من نان های تاکو را در تابه داغ با مقداری کره تفت دادم تا از حالت خامی در بیان و برشته و طعم دار بشن،سپس کف نان مقداری سس ریختم روی سس،گوجه خرد شده،کاهوی ریز خرد شده،خیار شور و پیاز نازک اسلایس شده و مقداری (کلم قرمز که جداگانه رنده ریز زدم و با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کردم )با ریحان و جعفری تازه خرد شده و سس ماست و مایونز و مقداری پیازچه روی ساندویچ ریختم و فیله های مرغ رو داغ داغ گذاشتم رو ساندویچ و تمااااام
درست کنید و از طعم بینظرش لذت ببرید.

طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری با سیب زمینی

طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری با سیب زمینی

مواد لازم:
فیله مرغ ۳ عدد
ماست ۴-۳ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۵۰ گرم
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
پاپریکا،نمک،فلفل،اورگانو یا پونه کوهی یا آویشن،ادویه دودی،ادویه باربیکیو
خمیر سیر
سس تند گلوریا
سیب زمینی
کاهو،خیارشور،پیاز،گوجه
پودر سوخاری پانکو
پودر سوخاری(نان باگت یا تست پودر شده)
پنیر خامه ای و گودا یا چدار
نان چاباتا یا ساندویچی
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را طبق عکس مزه دار میکنیم مرینیت طولانی مرغ در طعم نهایی ساندویچمون تاثیر بسزایی دارد پس حتما از شب قبل اینکار رو انجام بدید،مرغ های مزه دار شده را در ترکیبی از آرد سوخاری پانکو که مقداری پودرش کردین و همچنین اگر نان باگت
و یا تست دارین بزارید خشک بشه و پودرش کنید و با آرد سوخاری پانکو و مقداری نمک ،پاپریکا و اورگانو مخلوط کنید(اگر هم آرد سوخاری دیگه ای دارید با پانکو مخلوط کنید) اجباری در نوع آرد سوخاری نیست؛ سپس سریع در روغن سرخ کنید نزارید آردها روی مرغ بماسه یا در فر بگذارید ،از طرفی هم سیب زمینی ها را خلالی کنید و ترجیحاً در فر قرار دهید یا از سیب زمینی نیمه آماده استفاده کنید، نان ساندویچی رو بیاورید روی نان یک لایه سس تند یا معمولی یا سس دلخواه بزنید مقداری کاهو و گوجه و خیارشور و پیاز خامی که اسلایس نازک کردین بزارید و روی آن سس قارچ (برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ ها را اسلایس کرده در تابه با خرارت بالا تفت دهید مقداری خمیر سیر و پاپریکا و اورگانو و نمک بزنید و مقداری پنیر خامه ای و پنیر گودا ریخته روی حرارت ملایم تا موادبا هم ترکیب شود ) روی سس قارچ تا داغ هست فیله سوخاری را گذاشته روی فیله مقداری سیب زمینی سرخ شده و سس رنچ و سس کچاپ و ساندویچ را بسته و تا داغ هست میل کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *