رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم:
سینه مرغ مزه دار شده ۶-۷ تکه
فیله گوجه ۲ عدد
قارچ ۷-۸ عدد
فلفل سبز تند یا شیرین ۱ عدد
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا
پنیر خامه ای
پنیر چدار یا گودا یا پیتزا مقداری
کاهو ۲ برگ
سس رنچ جایگزین(مخلوط:مایونز،لیموی تازه،ماست،نمک و فلفل و آویشن،پاپریکا،روغن زیتون)
پیاز قرمز ۱ عدد
نان گرد ساندویچی
طرز تهیه: ۱/ابتدا روی لایه اول مقداری پنیر خامه ای بکشید ۲/روی آن پنیر چدارشیشه ای بریزید (میتونید این مرحله رو حذف کنید) ۳/ مقداری کاهو روی پنیر بریزید میتوانید کاهو رو خرد کنید ۴/روی کاهو سس بریزیذ ،سس ترکیبی از سس رنچ آماده به اضافه پیاز قرمز رنده شده باهم مخلوط و روی کاهو بریزید اگر سس رنج در دسترس نبود حایگزین که در مواد اولیه نوشته شده را مخلوط و بعد پیاز رنده شده را اضافه کنید و روی کاهو بریزید ۵/فیله مرغ مزه دار شده برای من فیله هام آماده بودن که انفاقا خیلیم خوشمزه بود ولی اگر در دسترستون نبود فیله هاتون رو به دلخواه مزه دار کنید،بعد فیله ها را بدون روغن در تابه گریل کنید و سپس با چاقو بزش بزنید و روی سس قرار دهید ۶/ روی مرغ یک لایه پنیر گودا قرار دهید ۷/ روی پنیر یک لایه سس گوجه قرار میدهیم سس ترکیبی از (فیله گوجه خرد شده که تفت میدهیم تا آبش کشیده شود و قارچ ها راهم نگینی خرد میکنیم و با گوجه نگینی شده حسابی تفت میدهیم تا سرخ شود سپس فلفل سبز خرد شده را ریخته و دوباره تفت میدهیم) من از فلفل تند استفاده کردم و به همه مواد نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن اضافه میکنیم ختما پوست گوجه را بگیرید و به اصطلاح فیله کنید ۸/ روی سس گوجه و قارچ مقداری پنیر پیتزا یا بلوچیز میریزیم من از بلوچیز استفاده کردم ۹/ ودر آخر ساندویچ را گریل میکنیم تا پرس شود

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ مرغ باربیکیو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *