رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
سس پستو ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۱۵۰ گرم
پوره سیر ۱ قاشق چایخوری
ادویه اینالیایی مقداری
نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه: ۱) ابتدا مرغ را مزه دار میکنیم با مقداری ادویه اینالیایی و نمک و فلفل و روغن زیتون حداقل ۱ ساعت سپس در تابه گریل میکنیم
۲) قارچ ها را اسلایس کرده و با شعله زیاد تفت میدیم تا سرخ بشه و آب نندازه
۳) در همان تابه به قارچ ها مرغ پخته شده و برش خورده را اضافه میکنیم
۴) پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده و روی شعله ملایم تفت میدهیم تا مواد مزه دار بشه
۵) سپس اسفناج های شسته شده را به مواد اصافه میکنیم من از بیبی اسفناج استفاده کردم برای همین پخت خواستی نمیخواست اگر از اسفناج معمولی استفاده میکنید بخارپز کنید و سپس به مواد اصافه کنید
۶)در این مرحله شعله گاز را خاموش کنید و سس پستو را به مواد مرغی اضافه کنید
۷) نان مورد نظر را باز کرده و مواد تا داغ هستن را لای نان میگذاریم و میل میکنیم
پ ن: استفاده از کاهو گوجه و خیار شور کاملا اختیاری هست عزیزان اگر دوست دارید استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای با سس پستو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *