رضیم
رضیم
طرز تهیه ساندویچ هات داگ

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه ساندویچ هات داگ (روش 1)

دوم این ساندویچی که میبینید فقط یه ساندویچ_هات_داگ معمولی نیست بلهههه یه ساندویچ مخصوص و بسیار خوشمزست 😁🙈✌️
.
من معمولا خیلی کم از این جور فراورده ها استفاده میکنم برای همین وقتی میخورم عجیب بهم میچسبه.
حالا ساندویچمو چطوری درست کردم:
۱)اول از همه سیب زمینی ها را خلال کردم گذاشتم واسه خودشون سرخ بشن
۲)هات داگ هم در تابه جداگانه روی شعله ملایم گذاشتم سرخ بشه و مغز پخت
۳)در این فاصله سس تارتار و درست کردم آخر کپشن براتون دستورشو میزارم
۴)نان ساندویچی تازه را باز کردم، کف نان ،سس سیر و فلفل ریختم
۵)مقداری پیاز کاراملی درست کردم ریختم روی سس
۶)کاهو و کلم رو ریز خرد کردم ریختم تو ساندویچم
۷)اطرافشو اسلایس گوجه گذاشتم
۸)توی هر ساندویچ یه ورق پنیر گودا گذاشتم،یکیشو فلفل هالوپینو گذاشتم
۹) هات داگ های برشته شده داغ داغ رو گذاشتم لای ساندویچ
۱۰)کنارشم یه عالمه سیب زمینی و سس کچاب گذاشتم و با سس تارتار زدیم بر بدن🙈جاتون خالی
سس تارتار
خیارشور ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد(قرمزباشه بهتره)
مایونز ۳-۴ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده ۱/۵قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل
مقداری لیموی تازه
طرز تهیه هم به این صورته که پیاز و خیار شور را رنده ریز بزنید جعفری ها را ساطوری خیلی ریز کنید،ومایونز ماست و نمک و فلفل و آبلیمو و پوره سیر بهش اضافه کنید و همه مواد و قاطی کنید،سس محشرمون حاضره.

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پیار کاراملی (روش 2)

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پیار کاراملی (روش 2)

مواد لازم:
هات داگ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۳-۴ عدد
عسل یا شکر ۲ قاشق مرباخوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
نمک
پنیر گودا یا پیتزا
سس خردل
روغن زیتون
کره
نان باگت(هات داگ)
طرز تهیه :ابتدا ما پیاز و قارچ کاراملی را درست میکنیم
برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد حالاااا میتونید یه روش ساده تر استفاده کنید اینطوری که پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن زیتون روی شعله ملایم تفت بدید مقداری شکر یا عسل و سرکه بالزامیک و خیلی کم آب اضافه کنید و اجازه بدید پیاز ها کاراملایز بشن حدودا یک ساعت روی شعله ملایم،برای قارچ هم من توی همان تابه با حرارت بالا قارچ ها را تفت دادم و مقداری سرکه بالزامیک و نمک و فلفل و یخورده عسل یا شکر اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ ها کاراملی شوند،حالااااااا اصل مطلب این روش خیلی برای هات داگ خوشمزست اینطوری که هات داگ را با پلاستیک حدود ۵-۶ دقیقه بجوشونید و بعد از اینکه از آب جوش خارج کردید یک دقیقه صبر کنید وسط هات داگ را با جاقو برش بدید و پلاستیک دورش را دور بریزید و بعد وسط هات داگ را عمیق تر برش بدید و با پنیر گودا پر کنید وبعدش تابه را روی حرارت بگزارید مقداری کره را آب کنید و هات داگ ها را توی تابه بگذارید و حتما در تابه را بگذارید تا پنیر ها آب شوند و هات داگ ها برشته شوند،در این مرحله نان هات داگ را باز کنید مقداری سس خردل توی نان بریزید هات داگ های داغ را توی نان بگذارید و مقداری پیاز و قارچ کاراملی و سس خردل میریزیم روی ساندویچ میتونید مقدازی جعفری خرد شده هم بریزید و سرو کنید بسیاااار خوشمزست حتما امتحان کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ هات داگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *