رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخکرده (روش اول)

عکس ها را ورق بزنید و مراحل تهیه ساندویچ گوشت رو ببینید.
رسپی به اینجا هم اضافه میشه..
.
ساندویچ گوشت چرخکرده
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ،فلفل،‌پودرسیر و پیاز،پاپریکا مقدار لازم
آرد نخودچی ۱ قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا
پنیر گودا
سیب زمینی سرخ کرده مقداری
نان ترتیلا یا پیتا یا لواش
پیاز برای کاراملایز ۱ عدد
طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخکرده:
ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و ادویه و آرد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم سپس به اندازه یک کتلت در دست فرم داده و سرخ میکنیم سپس یک نان ترتیلا برداشته از گوشت سرخ شده وسط نان گذاشته روی گوشت پنیر پیتزا و بعد مقداری پیاز کاراملی و روی پیاز ها سیب زمینی سرخ کرده و روی سیب زمینی یه لایه پنیر گودا میگذاریم و نان را بقچه میکنیم و در تابه بدون روغن گریل میکنیم،بسیااار خوشمزستتت حتما درست کنید.
پیاز کاراملایز
برای کاراملی کردن پیاز باید آن را با حرارت کم در زمان زیاد و با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی بشوند. پیاز، درون خود نوعی شکر دارد که وقتی آن را با حرارت کم و طولانی می‌پزید، این شکر آزاد و موجب کاراملی شدن آن می‌شود و طعم عالی به غذا می‌بخشد.

 

طرز تهیه ساندویچ گوشت و بادمجان (روش دوم)

طرز تهیه ساندویچ گوشت و بادمجان (روش دوم)

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
بادمجان ۱ عدد
نمک و فلفل و آویشن،پاپریکا،پودرسیر
چیبس خلالی مقداری
گوجه
جعفری
سس ترکیب(ماست،مایونز،خردل،کچاپ،سرکه نمک و فلفل یا سس فرانسوی یا سس دلخواه)
پنیر پیتزا مقداری
نان باگت ۱ عدد
طرز تهیه: ابتدا گوشت را از فریزر خارج کنید و همان طور که منجمد هست توی تابه بزارید و مقداری روغن اصافه کنید وقتی گوشت مقداری خوذش رو باز کرد با قاشق گوشت را تکه تکه میکنیم ولی مثل مایه ماکارونی نمیخواین از هم باز بشه بعد پیاز را که جداگانه سرخ کردیم به گوشت اضافه و با ادویه ها حسابی تفت میدهیم تا مزه ها به خرد هم برود،بادمجان ها را برش نازک بزنید تقریبا هر یک عدد بادمجون متوسط شامل ۵-۶ برش نازک میشه،بعد از اینکه تلخی بادمجون ها را گرفتیم سرخشون میکنیم یا میتونید گریل کنید حالاااا نان باگت را از وسط برش بدید مقداری از سس را روی نان بگذارید سپس به ترتیب بادمجان های سرخ شده،گوشت سرخ شده،قارچ ها را هم با پنیر پیتزا در تابه تفت دادم و وقتی پنیرها آب شدن با قارچ مخلوط و روی گوشت میریزیم سپس مقداری چیبس خلالی و جعفری خرد شده و اسلایس های گوجه و دوباره سس ساندویچ را میبندیم و نوش جان میکنیم..
پ ن: میتونید ساندویچتون را گریل هم بکنید که عالی میشه🙌🏻😍

طرز تهیه ساندویچ گوشت و پنیر

طرز تهیه ساندویچ گوشت و پنیر

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز سفید ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی مقداری
آویشن،زردچوبه،اورگانو،پاپریکا،ادویه دودی،پولبیبر،پودرتخم گشنیز،پودرسیر،نمک
پوره گوجه ۱ لیوان
روغن
نان ساندویچی
پنیر پیتزا
پیاز قرمز
سرکه
طرز تهیه : ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و سرخ کنید و بعد از آن ادویه ها را اضافه کنید (میتونید از ادویه دلخواهتون استفاده کنید) و بعد دوباره تفت دهید سپس طبق ویدیو فلفل دلمه های رنگی را ریز خرد کرده و با گوشت تفت دهید سپس وقتی حسابی سرخ شدن بهش پوره گوجه رو اضافه میکنیم و احازه میدهیم مواد کاملا باهم پخته و یکدست شوند و آبش کشیده شود ،تست مزه میگیریم اگر چیزی کم بود اضافه میکنیم، بعد نان باگت را برداشته و فقط وسط ساندویچ را گود میکنیم و از مواد گوشتی مابینش قرار میدهیم و روش ترشی پیاز(ترکیب پیاز خلالی نازک با سرکه و نمک)ریخته و با پنیر سطح ساندویچ را پر میکنیم و در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود و نان مقداری تست شود.نوش جان

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس ریحان و قارچ

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس ریحان و قارچ

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ۵-۶ عدد
ریحان تازه
پنیر خامه ای
پنیر گودا یا پیتزا
گوجه و خیارشور
نمک و فلفل،پاپریکا،آویشن
نان بولکی
طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل ورز دهید و حدودا نیم ساعت استراحت دهید،سپس روی پلاستیک پهن کنید و دوباره نیم ساعت در فریزر قرار دهید، و در تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید در این فاصله برای تهیه سس ،قارچذها را خرد کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود،نمک و فلفل و پاپریکا و‌آویشن زده ،سپس پنیر ها را به اضافه ریحان ساطوری شده اضافه کنید و همه مواد روی شعله ملایم گاز تا پنیرها آب و مواد مخلوط شود، سپس نان ها را باز کرده،یک تکه گوشت سرخ شده و مقداری سس قارچ و ریحون و گوجه و‌خیارشور گذاشته و‌میل کنید،
نوش جان

طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخکرده با سس قارچ

طرز تهیه ساندویچ گوشت با سس قارچ

مواد لازم:
/گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا مقداری
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
/قارچ ۱۰۰ گرم
زیتون خرد شده حدودا ۱۰ عدد
فلفل دلمه نارنجی ۱ عدد کوچک
پنیر گودا یا چدار یا خامه ای مقداری
سس رنچ و فرانسوی یا سس دلخواه
جعفری و پیاز قرمز مقداری
نان پیتا
طرز تهیه: ابتدا طبق روال معمول پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخکرده و ادویه و پوره سیر کاملا تفت بدید این قسمت تو خوشمزگیه ساندویچ تاثیر داره پس قشنگ ادویه ها را به اندازه بریزید و سپس سرخ کنید،این قسمت و میزاریم کنار میریم سراغ قسمت دوم تهیه سس به این ترتیب که قارچ را اسلایس کنید و با مقداری روغن زیتون تفت بدید سپس فلفل دلمه نارنجی را نازک برش بزنید و به قارچ اضافه کنید و همچنین زیتون خرد شده من زیتونم هسته داشت و با چاقو خردش کردم و ریختم توی مواد قارچ و فلفل دلمه ای و روی گاز تفت دادم تا همه مواد به خرد هم برود،وقتی همه مواد سرخ شدن،پنیر گودا یا چدار یا خامه ای اضافه میکنیم من خودم پنیر چدارریختم،سپس روی حرارت پایین اجازه میدیم مواد با پنیر مخلوط بشن،حالاا نان پیتا را باز کنید روی نان سس رنچ یا هر سسی که داشتین بریزین روی سس گوشت چرخکرده داغ میریزیم روی گوشت طبق عکس سس قارچ و پنیر میریزیم سپس روی آن سس فرانسوی میریزیم روی سس جعفری خرد شده و پیاز قرمز خرد شده میریزیم و نان را رول میکنیم و بعد از وسط نصف میکنیم میتونید ساندویچ رو گریل هم کنید،نوش جااان🥰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخکرده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *