

موارد لازم + طرز تهیه
سوپ جو
جوی پوست کنده ۱۰۰ گرم
قلم +مقدار کمی گوشت قرمز یا مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
طرز تهیه سوپ جو:
ابتدا لازمه بگم اینکه از گوشت استفاده میکنید یا مرغ کاملا سلیقه ای هست من همیشه از گوشت گوساله استفاده میکنم گوشت گوسفند مقداری سوپ رو چرب و سنگین میکنه،گوشت و قلم رو همراه با کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری پیاز داغ که از قبل گرفتیم داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم ودو سه لیوان آب سرد به گوشت اصافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت و قلم برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه جداگانه میریزیم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه،وقتی گوشت و قلم پخت از آبش درش میاریم قلم ها را دور میندازیم و گوشت ها راهم ریش ریش میکنیم حالا گوشت رو به جو پخته اضافه کرده و همچنین آب گوشت رو هم اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.رب رو هم همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.حالا هویج خام مکعبی ریز خورد شده، سیب زمینی خام مکعبی ریز خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجاتمون هم بپزن.
در یک ربع انتهایی هم جعفری ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و تمااام.
طرز تهیه سوپ جو کدو حلوایی
کدو حلوایی" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/122819145_673785969932362_8589763427833174645_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />
مواد لازم:
جو پوست کنده یا پرک ۱۵۰ گرم
کدوحلوایی ۷۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۴۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۱۰۰ گرم
شیر ولرم ۳۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم،احتیاجی به سرخ شدن و طلایی شدن نداره بعد جو پوست کنده که حدودا ۲-۳ساعت قبل خیس کردیم رو اضافه و آب مرغ را هم اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت بپزه،بعد از اون به سوپ سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ،کدوحلوایی خام نگینی خرد شده و نمک و فلفل اضافه کرده و دوباره نیم ساعت زمان میدهیم،در این مرحله که زمان پخت سپری شد و کره و خامه را اضافه کرده و میریزیم توی سوپ و میره روی شعله ملایم تا کاملا جا بیفته و تماام.
ثَمینا –
خیلی ساده و عالی طرز تهیه رو توضیح دادین ???????? ???? ???? ????????