رضیم
شماره دستور پخت: 1248
رضیم
طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز برای آب مرغ :

۱) ۲ تکه مرغ
۲) یک عدد پیاز
۳) یک حبه سیر
۴) یک عدد هویج
۵) ۱ الی ۲ عدد برگ بو
۶) یک ق.چ فلفل سیاه
۷) ۴ الی ۵ شاخه جعفری
۸) یک ق.م نمک

✔ مواد سوپ :

۱) نزدیک یک لیتر آب مرغ
۲) یک ق.غ کره
۳) یک ق.غ روغن مایع
۴) ۲/۵ ق.غ آرد
۵) مرغ ریش ریش شده
۶) کمی نمک ( چون داخل آب مرغ نمک ریختید اینجا با احتیاط اضافه کنید )
۷) خامه ۱۰۰ ml

✔ طرز تهیه :

مرغ رو به همراه سایر مواد داخل ظرفی ریخته روی شعله بزارید اجازه بدید تا بپزه آب رو روش بریزید و یکساعت اجازه بدید تا بپزه سپس آبکش کنید گوشت مرغ رو ریش ریش کنید کره و روغن رو گرم کنید آرد رو اضافه کنید تفت بدید تا از خامی دربیاد آب مرغ رو کم کم اضافه کنید مدام هم بزنید تا گوله گوله نشه نمک و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید پنج دقیقه اجازه بدید تا جوش بیاد قبل از اینکه از روی شعله بردارید خامه رو اضافه کنید هم بزنید سپس سرو کنید .

برای روش : ۲ الی ۳ ق.غ روغن مایع رو گرم کنید داخلش یک ق.م پودرفلفل قرمز ، نصف ق.م پول بیبر بریزید روی سوپ بریزید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *