رضیم
شماره دستور پخت: 1299
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه سیمیت پیتزا (روش 1)

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک لیوان آب ولرم
۲) نصف لیوان روغن مایع
۳) نصف لیوان شیر ولرم
۴) یک ق.م شکر
۵) یک ق.م نمک
۶) ۱۰ گرم خمیر مایه ی فوری
۷) آرد به میزان کافی

✔ مواد میانی :

۱) یک لیوان چایخوری پوره ی گوجه
۲) یک حبه سیر رنده شده
۳) یک ق.چ آویشن
۴) سوسیس به میزان کافی
۵) ۲ عدد فلفل سبز
۶) پنیرپیتزا

✔ مواد روش :

۱) یک ق.غ شیره
۲) نصف لیوان چایخوری آب
۳) کنجد

✔ طرز تهیه :

به غیر از آرد تمام مواد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد خمیر رو دو قسمت مساوی کنید خمیری که زیر میندازید رو با وردنه باز کنید طوری که از لبه های ظرف فر کمی آویزان باشه پوره ی گوجه رو داخل ظرفی بریزید سیر رنده شده و آویشن رو اضافه کنید مخلوط کنید روی خمیری که آماده کردید بمالید پنیرپیتزای رنده شده رو بریزید ، روش سوسیس و فلفل خرد شده بریزید خمیر دیگه رو باز کنید روی پیتزا قرار بدید کناره هاش پنیرپیتزا بریزید خمیر زیری رو روش برگردونید محکم فشار بدید روش مخلوط شیر و آب بمالید کنجد بپاشید ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد بهش نچسبید یعنی پخته )
نوش جان 😋

طرز تهیه سیمیت پیتزا (روش 2)

طرز تهیه سیمیت پیتزا (روش 2)

بریم سراغ مواد اولیه اش
✅مواد لازم:
آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم پیمانه)
شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم (حدود سه چهارم پیمانه)
شکر ۱۵ گرم (یک ق غ سرخالی)
نمک ۶ گرم (یک ق چ)
مایه خمیر فوری ۵ گرم (یک ق چ)
تخم مرغ کوچک یک عدد
روغن مایع ۲۵ گرم (یک و نیم ق غ)
مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه
***
✅طرز تهیه:
تمام مواد خشک(آرد، نمک، شکر، خمیرمایه)
با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست و نرم و لطیف داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و اگر خیلی چسبنده بود یک تا دو ق غ آرد اضافه کنید. خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم)
سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سیمیت پیتزا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی