رضیم
شماره دستور پخت: 2797
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم شلگه (کته مرغ) :
برنج ۲ پیمانه
سینه و ران خرد شده ۳-۴ تکه
پیاز ۱ عدد
لپه ۱ پیمانه
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه
زعفران(اختیاری)
چوب دارچین
.
طرز تهیه:ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت میدهیم سپس تکه های مرغ را اضافه کرده نمک و فلفل زده و دوباره مرغ و پیاز را باهم حسابی تفت مبدهیم تا مرغ کاملا از حالت خامی در بیاد سپس چوب دارچین اضافه کنید(میتوانید از برگ بو هم اگر دوست دارید استفاده کنید) بچه ها من از زعفران دمکرده هم استفاده کردم که اونم اختیاریه؛سپس آب گرم یا جوش روی مرغ بریزید (توجه داشته باشین آب مرغ نه باید اونقدر زیاد باشه که مرغ بیمزه بشه نه اون قدر کم که برای کته بی آب باشه) پس به اندازه بریزید ،سپس اجازه بدید روی شعله ملایم کاملا مرغ پخته شود پخت کامل باید صورت بگیرد ،در این فاصله لپه ها را هم جداگانه میپزیم(در دستور اصلی لپه ها را هم به همراه مرغ میپزن ولی من جداگانه پختم چون بعضی از لپه ها زودپز و بعضی دیرپز هستن پس ریسک نکنید چون از نظر زمانی پخت مرغ با لپه هم متفاوت هست ) لپه ها هم باید پختشون کامل باشه،سپس لپه پخته شده را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم و بعد از آن برنجی را که چند ساعت خیس خورده(بدون آبش) اضافه میکنیم به مخلوط مرغ و لپه و روی شعله متوسط تا برنج کته و نرم شود سپس برنج را به مرکز قابلمه جمع میکنیم و روش یه کوچولو کره یا روغن کرمانشاهی میدهیم و دم میکنیم؛
درست کنید و لذت ببرید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شلگه (کته مرغ)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.