رضیم
شماره دستور پخت: 2533
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

شورینی مرغ گریل
مواد لازم:
خمیر آماده شورینی یا خمیر پیتزا
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ
فلفل دلمه سبز و قرمز
ذرت
زرده تخم مرغ و‌ شیر برای رومال
کنجد و سیاهدانه
سس کچاپ یا گوجه خانگی
اورگانو ،نمک،فلفل،پول بیبر،
سیر ۲ حبه
پنیر موزارلا یا پیتزا
پنیر خامه ای
طرز تهیه:ابتدا ما احنیاج داریم به یک خمیر شورینی یا پیتزا که دستور خمیر پیتزا در سایت هست،تفاوت خمیر شورینی و پیتزا هم در لایه لایه بودن این خمیر هست مثل خمیر شیرینی ناپلئونی که بسیار ترد و خوشمزست،من به صورت آماده خریدم ولی شما میتونید از همون خمیر پیتزا استفاده کنید، خمیر را باز کرده با فاصله ۱ الی۲ سانتی از اطراف با چاقو مثل تصویر برش میدیم بعد مقداری سس کچاپ میریزیم اگر سس گوجه خانگی داشته باشین خیلی بهتره بعد مقداری پوره سیر که با روغن زیتون مزه دار شده روی سس گوجه پخش میکنیم وووو در این مرحله اگر مثل من رژیم غذاییتون رو رعایت میکنید که اسلایس های قارچ میریزید ولی اگر رژیم ندارید یک لایه پنیر بریزید و بعد قارچ بچینید،سپس سینه مرغ را که از قبل از وسط به دونیم کردیم و با روغن زیتون ،نمک و فلفل و لیموترش تازه مرینیت کردیم را گریل میکنیم و بعد برش زده و روی قارچ ها میچینیم ،مابین فضاهای خالی را با ذرت،فلفل دلمه سبز و قرمز نگینی شده پر میکنیم،اسلایس های زیتون و مقداری اورگانو میپاشیم و تکه های پنیر خامه ای را به صوذت پراکنده میریزیم،و در آخر کار من از پنیر موزارلا ورقه ای استفاده کردم که برش زدم و چیدم روی موادم شما میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید،دور تا دور خمیر را هم باترکیب زرده تخم مرغ و شیر براش میکنیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه پخت میکنیم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شورینی مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *