موارد لازم + طرز تهیه
طرز تهیه شیرینی اکلر (روش 1)
🥖مواد لازم اکلر👇🏻
🥖برای خمیر👇🏻
۱ لیوان آب
۱ لیوان آرد
۱۰۰ گرم مارگارین
۳ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
مقداری نمک
۱ ق م شکر
🥖برای محلبی👇🏻
۳/۵ لیوان شیر
۱ استکان شکر
۲ ق غ آرد
۱ ق غ نشاسته
نصف پاکت پودر کرم شانتی
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق غ مارگارین
وانیل
🥖برای روش👇🏻
۲ بسته شکلات شیری
🥖طرز تهیه👇🏻
ابتدا خامه رو آماده می کنیم. به غیر از پودر کرم شانتی بقیه مواد رو داخل قابلمه ریخته و میپزیم. محلبی پخته شده رو از روی اجاق برداشته بعد از اینکه ولرم شد نصف پودر کرم شانتی رو اضافه کرده و با همزن تا جایی که صاف و یکدست بشه هم می زنیم بعد میذاریم خنک بشه.
برای خمیر مارگارین رو داخل قابلمه ریخته و ذوب می کنیم بعد بهش آب، شکر و نمک اضافه کرده و هم می زنیم وقتی خواست بجوشه آرد رو اضافه کرده و مثل حلوا تفتش می دیم بعد از اینکه صاف و یکدست شد می ذاریم خنک بشه و گهگاهی هم می زنیم.
به خمیر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و با همزن خوب هم می زنیم. (اگه خیلی غلیظ باشه بهش یه دونه تخم مرغ دیگه هم می تونین اضافه کنین) خمیر رو داخل قیف می ریزیم و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده با فاصله میریزیم. کناره هاشو با روغن مایع درست میکنیم و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. تا وقتی خمیر بپزه در فر رو باز نمی کنیم پفش می خوابه. خمیر پخته شده باید به رنگ گندم در بیاد. سپس از فر در آورده و با چاقو به دو قسمت جدا کرده و کرم آماده شده رو وسطش میریزیم و نصف دیگرش رو روش می ذاریم. روش رو به شکلاتی که به روش بن ماری ذوب کردیم آغشته کرده و توی بشقاب سرو قرار می دیم. باقی شکلات رو داخل قیف ریخته و روش طرح می زنیم.
نوش جان🙈😍❤
طرز تهیه شیرینی اکلر (روش 2)
شیرینی اکلر (روش 2)" width="1080" height="1080" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1.jpg 1080w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-300x300.jpg 300w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-1024x1024.jpg 1024w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-150x150.jpg 150w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-768x768.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-600x600.jpg 600w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/262202622_610087493642064_797336327693839238_n-1-100x100.jpg 100w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" />
🌰مواد لازم👇🏻
🌰برای خمیر👇🏻
۱ لیوان آب
۱/۵ لیوان آرد
۱۰۰ گرم کره
۱ پاکت وانیل شکری
مقدار کمی نمک
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
🌰برای خامه👇🏻
۵۰۰ میلی لیتر شیر
۱/۵ ق غ سرپر آرد
۲ ق غ سرپر نشاسته
نصف استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم کره
۱ پاکت کرم شانتی
🌰برای روش👇🏻
۱۵۰ گرم شکلات بن ماری شده
۵۰ گرم شکلات سفید برای تزئین
🌰طرز تهیه👇🏻
برای خمیر آب و کره رو داخل قابلمه ریخته و کمی نمک اضافه می کنیم وقتی کره ذوب بشه آرد رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم و میپزیم خمیر قوام اومده رو از روی اجاق برداشته و ۱۰ دقیقه می ذاریم خنک بشه. به خمیرمون ۴ تا تخم مرغ رو یکی یکی اضافه میکنیم و به خورد خمیر می دیم بعد از اینکه خمیر رو آماده کردیم داخل قیف ریخته و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده به صورت نوارهایی میریزیم بعد از اتمام انگشتمون رو با آب خیس کرده و کناره هاشو صاف می کنیم.
من با این اندازه ها ۲۴ عدد اکلر بزرگ درست کردم خمیر رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم تا وقتی که خوب بپزه و خشک بشه در فر رو اصلا باز نمیکنیم.
برای خامه داخل قابلمه شیر، شکر، نشاسته، آرد و زرده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و می پزیم. وقتی روش حباب حباب شد از روی اجاق برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. ۱۰ دقیقه میذاریم خنک بشه سپس ۱ پاکت کرم شانتی رو اضافه کرده و با همزن هم می زنیم. خامه رو داخل قیف می ریزیم. اکلر رو با چاقو نصف میکنیم داخلش خامه رو پر میکنیم و به شکلات بن ماری شده آغشته می کنیم روی سیم یا روی کاغذ روغنی می ذاریم.
۵۰ گرم شکلات سفید رو ذوب کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و یک گوشَش رو بریده و روی اکلر ها می ریزیم برای اینکه خنک بشه تو جای خنک می ذاریم.
نوش جان🥰😍❤
💥نکته👇🏻
اگه تخم مرغ ها کوچیک باشه ۵ عدد استفاده می کنیم.
اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر
نازپر –
ممنونم از اطلاعات خوبتون، عالی بود😊😊🙏🏻