رضیم
شماره دستور پخت: 161
رضیم
طرز تهیه شیرینی قطاب

موارد لازم + طرز تهیه

امسال تقارن جالبی داریم؛روز جهانی زن و روز مادر❤️
امروز 8 مارس برابر با 17 اسفند، روز جهانی زن بر تمام بانوان عزیز کشورم مباااارك
قطاب
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۱دوم پیمانه
ماست ۱پیمانه
بیکینگ پودر ١ قاشق چايخوري
روغن یا کره ۱۰۰گرم(من نصف روغن كرمانشاهي و نصف كره استفاده كردم)
آرد به میزان لازم تا وقتي خمير بدست نچسبه و لطيف بشه خمير
روغن جهت سرخ کردن
مواد میانی
پودر قند ۳۰۰گرم
پودر گردو ۲۰۰گرم
پودر هل ١ قاشق مرباخوري
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، ماست، روغن، پودر قند و بیکینگ پودر را خوب مخلوط کنید، آرد را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر شود، طوری که به دست نچسبد. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روشو سلفون بكشيد،۲ ساعت زمان دهید تا خمیر عمل آید. سپس خمیر را قالب زده، مواد میانی (پودر قند، پودر هل و پودر گردو) را مخلوط کنید. از مواد میانی در وسط خمیر به اندازه ی۱قاشق چای خوری قرار داده و دو سر خمیر را روی هم قرار دهید و بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.۱۰۰گرم پودر قند و١ قاشق چايخوري هل را با هم مخلوط کنید و قطاب های سرخ شده را در آن بغلتانید.
این شیرینی در ظرف در بسته به مدت یک ماه بیرون از یخچال و در جای خشک و خنک قابل نگهداری میباشد

طرز تهیه قطاب هیوا

طرز تهیه قطاب هیوا

مواد لازم:
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۲-۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق جایخوری
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
.
مواد داخل خمیر:
پودر گردو،پسته،بادام ۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
گلاب برای خمیری شدن
پودر هل مقداری
طرز تهیه: ایتدا باید خمیر را حاضر کنیم
۱/کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند با همزن میزنیم
۲/ زرده های تخم مرغ را دونه دونه اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا کرمی شود
۳/سپس ماست،هل،بکینگ پودر را اضافه میکنیم
۴/وقتی مواد یکدست شد همزن را کنار بزارید
۵/حالا قاشق قاشق آرد الک شده را به مواد اضافه کنید
۶/تا مواد خمیر بشه این کار را آهسته انجام بدید چون خمیرمون کره داره و اگر زیاد از حد ورز بدید کره به روغن میافته و خمیر خراب میشه
۷/خمیر لطیف بدست آمده را در کیسه نایلونی قرار میدهیم و به مدت یکساعت در یخچال میگذاریم
۸/در این فاصله مواد میانی را درست میکنیم به این صورت که پودرها را با هل و پودر قند در کاسه ای ترکیب کنید و ذره ذره گلاب اضافه کنید تا خمیر بشه و بشود توی دست بهش فرم داد،راز اصلی یه قطاب خوب که از هم نمیپاشه همینجاست،پس حواستون باشه اگر مواد شل باشه قطاب از هم میپاشه پس خمیری باشه.
۹/حالا خمیر رو از یخجال در بیارید بعد از استراحت روی تخته کارتون با وردنه باز کنید و قالب بزنید من از این قالب پلاستیکی ها استفاده کردم که خیلی راحته فقط نکته خمیر خیلی نازک نباشه و بعد از مواد خمیری(مغزی) وسط خمیر کذاشته و خیلی راحت میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم.
۱۰/ من توی روغن (کره و زعفرون )هم ریختم و بعد سرخ کردم
۱۱/ بعد از اینکه قطاب ها سرخ شدن و روغنش رو گرفتین و بعد از اینکه از حرارت اولیه افتاد توی پودر قند میغلطونیم و تمااام..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شیرینی قطاب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *