رضیم
شماره دستور پخت: 161
رضیم
طرز تهیه شیرینی قطاب

موارد لازم + طرز تهیه

امسال تقارن جالبی داریم؛روز جهانی زن و روز مادر❤️
امروز 8 مارس برابر با 17 اسفند، روز جهانی زن بر تمام بانوان عزیز کشورم مباااارك
قطاب
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۱دوم پیمانه
ماست ۱پیمانه
بیکینگ پودر ١ قاشق چايخوري
روغن یا کره ۱۰۰گرم(من نصف روغن كرمانشاهي و نصف كره استفاده كردم)
آرد به میزان لازم تا وقتي خمير بدست نچسبه و لطيف بشه خمير
روغن جهت سرخ کردن
مواد میانی
پودر قند ۳۰۰گرم
پودر گردو ۲۰۰گرم
پودر هل ١ قاشق مرباخوري
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرف شکسته، ماست، روغن، پودر قند و بیکینگ پودر را خوب مخلوط کنید، آرد را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر شود، طوری که به دست نچسبد. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روشو سلفون بكشيد،۲ ساعت زمان دهید تا خمیر عمل آید. سپس خمیر را قالب زده، مواد میانی (پودر قند، پودر هل و پودر گردو) را مخلوط کنید. از مواد میانی در وسط خمیر به اندازه ی۱قاشق چای خوری قرار داده و دو سر خمیر را روی هم قرار دهید و بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.۱۰۰گرم پودر قند و١ قاشق چايخوري هل را با هم مخلوط کنید و قطاب های سرخ شده را در آن بغلتانید.
این شیرینی در ظرف در بسته به مدت یک ماه بیرون از یخچال و در جای خشک و خنک قابل نگهداری میباشد

طرز تهیه قطاب هیوا

طرز تهیه قطاب هیوا

مواد لازم:
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۲-۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق جایخوری
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
.
مواد داخل خمیر:
پودر گردو،پسته،بادام ۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
گلاب برای خمیری شدن
پودر هل مقداری
طرز تهیه: ایتدا باید خمیر را حاضر کنیم
۱/کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند با همزن میزنیم
۲/ زرده های تخم مرغ را دونه دونه اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا کرمی شود
۳/سپس ماست،هل،بکینگ پودر را اضافه میکنیم
۴/وقتی مواد یکدست شد همزن را کنار بزارید
۵/حالا قاشق قاشق آرد الک شده را به مواد اضافه کنید
۶/تا مواد خمیر بشه این کار را آهسته انجام بدید چون خمیرمون کره داره و اگر زیاد از حد ورز بدید کره به روغن میافته و خمیر خراب میشه
۷/خمیر لطیف بدست آمده را در کیسه نایلونی قرار میدهیم و به مدت یکساعت در یخچال میگذاریم
۸/در این فاصله مواد میانی را درست میکنیم به این صورت که پودرها را با هل و پودر قند در کاسه ای ترکیب کنید و ذره ذره گلاب اضافه کنید تا خمیر بشه و بشود توی دست بهش فرم داد،راز اصلی یه قطاب خوب که از هم نمیپاشه همینجاست،پس حواستون باشه اگر مواد شل باشه قطاب از هم میپاشه پس خمیری باشه.
۹/حالا خمیر رو از یخجال در بیارید بعد از استراحت روی تخته کارتون با وردنه باز کنید و قالب بزنید من از این قالب پلاستیکی ها استفاده کردم که خیلی راحته فقط نکته خمیر خیلی نازک نباشه و بعد از مواد خمیری(مغزی) وسط خمیر کذاشته و خیلی راحت میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم.
۱۰/ من توی روغن (کره و زعفرون )هم ریختم و بعد سرخ کردم
۱۱/ بعد از اینکه قطاب ها سرخ شدن و روغنش رو گرفتین و بعد از اینکه از حرارت اولیه افتاد توی پودر قند میغلطونیم و تمااام..

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه شیرینی قطاب

  1. صنوبر (خریدار محصول)

    حتما پیشنهاد میکنم بخورید من دوست داشتم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی