رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

انواع گوناگونی سالاد وجود دارد. برخی از سالادها بر اساس محتوی آن می تواند تحت عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو گردد. یکی از این سالادها سالاد رنگی رنگی می باشد که از ترکیب سینه مرغ به همراه سبزی های پخته نشده مثل خیار، گوجه و پیاز درست می شود. این سالاد به خاطر داشتن پنیر فتا مزه خوبی دارد و به خاطر داشتن مرغ و سبزی ها می تواند ویتامین های موردنیاز بدن را تامین نماید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

خیاز ۲ عدد

گوجه گیلاسی ۱۰ عدد

فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد

پیاز قرمز ۱ عدد

زیتون نصف پیمانه

پنیر فتا نصف پیمانه

پودر سیر نصف قاشق چای خوری

آویشن نصف قاشق چای خوری

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

سرکه ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه سالاد رنگی رنگی

گام اول:

برای درست کردن سالاد رنگی رنگی اول سینه های مرغ را نازک نازک برش می زنیم و بعد درون یک ظرف دارای در مرغ ها را همراه روغن زیتون و پور سیر و آویشن، نمک، فلفل و ادویه های مدنظر کاملا مخلوط می کنیم تا مرغ مزه دار گردد.

گام دوم:

بعد درب ظرف را می بندیم و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند و مرغ طعم دار گردد. یک ماهیتابه برمیداریم و با اندکی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن گرم شود. سینه های مرغ طعم دارشده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

گام سوم:

بعد از ماهیتابه خارج می کنیم تا سرد شود بعد به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم و ظرفی بزرگ برمیداریم و خیار و گوجه و فلفل دلمه و زیتون بدون هسته و پیاز را خرد کرده و داخل ظرف میریزیم.

گام چهارم:

در این قسمت مرغ ها را نیز میریزیم بعد پنیر را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. روغن زیتون، فلفل، نمک و سرکه را میریزیم و آهسته هم میزنیم بعد در ظرف مدنظر میکشیم.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد رنگی رنگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *