
موارد لازم + طرز تهیه
قیمه ماسوله یکی از انواع دستور پخت خورش قیمه است. برای آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ماسوله به سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه ۱ پیمانه سرخالی
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، روغن و دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه قیمه ماسوله
گام اول
برای پختن به روش ماسوله نخست لپه ها را از شب قبل در ظرفی آب ریخته و خیس کرده و سپس آبکشی کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس 2 فنجان آب، زردچوبه و نمک را به تابه اضافه کنید.
گام دوم
در این گام تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و لپه ها را به مدت 1 ساعت بپزید. وقتی لپه ها نرم شدند، آبکشی کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را ریز خرد کنید.
گام سوم
تابه مناسبی را گرم کنید، کمی روغن اضافه کنید، وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیازها را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند، سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
گام چهارم
در این گام پیاز و ادویه ها را یک دقیقه دیگر با هم تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
گام پنجم
رب گوجه فرنگی بایستی خوب تفت داده شود تا کاملاً سرخ شود و طعم های خام آن کاملاً گرفته شود.کمی تفت دهید.
گام ششم
در این مرحله یک لیوان آب جوش، آب نارنج، نمک اضافه نمایید و در قابلمه را ببندید تا مواد خورشت بپزد. دقت داشته باشید که این خورش بدون آب سرو می شود و باید آب آن کاملا کشیده شود.
مرحله هفتم
در آخر پس از افزودن خورش به روغن، مزه دار شده و در صورت تمایل نمک و ادویه را اضافه می کنیم. در آخر خورش را در بشقاب دلخواه سرو کنید و با برنج سرو کنید.
.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.