رضیم
شماره دستور پخت: 139
رضیم
طرز تهیه فلافل دال عدس

موارد لازم + طرز تهیه

چند وقته يه بسته دال عدس(عدس قرمز) خريدم هي خواستم باهاش يه چيزي درست كنم نشد تاااا امشب كه تصميم گرفتم كوفته يا فلافل دال عدس درست كنم اين شام هم خيلي سبكه و هم خيلي راحت و در عين حال بدون گوشت و كرانچي 😊👌🏻 دال عدس سرشار از پروتئين-فيبر و آهن كه براي تنظيم قند خون و كاهش وزن مناسبه، پس حتما تو برنامه غذاييتون ازش استفاده كنيد💪🏻
حالا ميريم سراغ طرز تهيه👈اين طوري كه دال عدس حدودا دو ليوان را ٢-٣ ساعت خيس كنيد و بعد از آبكش رد كنيد تا آب اضافيش گرفته بشه ،بريزين توي غذاساز و بعد بهش يه پياز متوسط،٣حبه سير،١عدد سيب زميني،١عدد هويج كوچك اضافه كرده و ميكس ميكنيم(مواد بايد كاملا يكدست و بدون آب باشه)بعد از اون جعفري و گشنيز از هر كودوم نصف دسته(از اين دسته كوچيكا) به اضافه نمك-فلفل سياه-پودر زيره-فلفل چيلي-پودر تخم گشنيز و يك عدد تخم مرغ در غذا ساز روي بقيه مواد ريخته و چند پالس در حد مخلوط شدن ميزنيم و بعد مواد را به مدت ١ الي ١/٥ ساعت در يخچال ميزاريم تا خودشو بگيره و مزه ها به خرد هم بره،بعد از زمان طي شده از مواد اندازه يه گردو برداشته و گرد ميكنيم و توي يه ظرف گود با روغن شناور سرخ ميكنيم،درست كنيد و ازش لذت ببرين
پ ن: من اين كوفته هاي خوشمزه را داغ داغ و با پنير گودا مايع كه توي همه هايپر ها و شهروندا هست نوش جان كرديم والبته كه جاي همه رو خالي😘

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه فلافل دال عدس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *