رضیم
شماره دستور پخت: 2908
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم فلافل گوشت:
نخود۱۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه سبز ۱/۴ یک فلفل متوسط
جعفری یک مشت
نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،پودرتخم گشنیز،زردچوبه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نان بولکی
خیارشور،مایونز،ماست
گوجه،کلم قرمز و سفید،ریحان یا جعفری تازه
.
طرز تهیه:ابتدا نخود را از شب قبل به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و مرتب آبش رو عوض میکنیم،و بعد از آن در آبکش ریخته تا کاملا آب اضافیش بره، بعد در غذاساز ریخته(بهتره از چرخ گوشت استفاده کنید) و میکس کنید سپس سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و پوره سیر را هم اضافه کرده من برای اینکه موادم یکدست بشه و آب نندازه مواد را رنده کردم و بعد در غذاساز ریختم و همه مواد را باهم میکس میکنیم،بعد از آن مواد را در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخکرده و ادویه ها را اضافه میکنیم،و با دستکش حسابی مواد را با هم ورز میدهیم تا مواد یکدست و چسبنده بشه،در مرحله آخر جعفری را هم که ساطوری خرد کردیم اضافه میکنیم،من فلافل های گوشت را در دست فرم دادم و در سینی چیدم و بعد در یخچال استراحت دادم که خب کارمون خیلی راحتر میشه😉 اگر فلافل برشته تر میخواین مواد رو کمتر بردارید و پهن تر میکنید و بعد در روغن سرخ کنید.
و با کاهو،گوجه،کلم و سس خیارشور که ترکیب خیارشور رنده شده،مایونز،ماست،نمک و فلفل و سرکه هست میل کنید

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه فلافل گوشت

  1. الیا

    بنظر میاد که خیلی عالی شده بود ???? ???????? ???? ????????

  2. نیکرخ (خریدار محصول)

    وضیحاتتون به اندازه و مناسب بود ممنونم????????????

  3. زمزم (خریدار محصول)

    آخه چرا انقدر دستورای خوب و ساده ای دارید????????????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)