

موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم فلفل شکم پر پنیری:
سینه بوقلمون یا مرغ
فلفل دلمه رنگی
آرد
نمک،فلفل،پاپریکا،اورگانو یا آویشن،پولبیبر،پودرسیر
قارچ
پنیر پیتزا یا گودا
سس گوجه(از ترکیب:پوره گوجه،رب گوجه،روغن زیتون،ادویه،پوره سیر)
طرز تهیه:ابتدا سینه بوقلمون یا مرغ را مکعبی کوچک خرد میکنیم و با آرد و ادویه ها مخلوط میکنیم سپس تکه های بوقلمون یا مرغ را در سینی فر چیده و گریل میکنیم یا میتوانید بعد از اینکه به آرد و ادویه آغشته کردید سرخ کنید.
دراین فاصله فلفل دلمه های رنگی را از وسط به دونیم کرده و تخم ها را خارج کنید ،بچه ها ترجیحاً از فلفل دلمه کوچک با پوست نازک استفاده کنید که بسیار خوشمزه تر و خوش خوراک تر هستن،بعد مقداری سس گوجه کف فلفل ها میریزیم(برای تهیه سس گوجه:پوره گوجه را با روغن زیتون و پوره سیر و رب گوجه و پودرسیر،اورگانو،پاپریکا و فلفل و نمک مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا سس غلیظ و خوشمزه شود) سپس مقداری پنیر دلخواه و روی سس گوجه ریخته و روی آن مقدار کمی بوقلمون یا مرغ گریل یا سرخ شده را میریزیم و چند اسلایس قارچ و دوباره سس گوجه ریخته و در آخر کار پنیر پیتزا و تمام ،سپس فلفل ها را در فر قرار میدهیم به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه و حرارت از پایین و در اخر کار ۵ دقیقه گریل را روشن کنید،بچه ها زمان پخت فلفل ها بسته به اندازه فلفل هاتون داره اگر فلفل کوچک و نازک باشه زمان کمتری برای پخت نیاز داره، سپس در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید
خرمن –
عالیههههه👏🏻
هفیان (خریدار محصول) –
یبار خوردمش هنوز طعمش یادمه 😊 🤩 👍🏻