رضیم
شماره دستور پخت: 2873
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم فلفل شکم پر پنیری:
سینه بوقلمون یا مرغ
فلفل دلمه رنگی
آرد
نمک،فلفل،پاپریکا،اورگانو یا آویشن،پولبیبر،پودرسیر
قارچ
پنیر پیتزا یا گودا
سس گوجه(از ترکیب:پوره گوجه،رب گوجه،روغن زیتون،ادویه،پوره سیر)
طرز تهیه:ابتدا سینه بوقلمون یا مرغ را مکعبی کوچک خرد میکنیم و با آرد و ادویه ها مخلوط میکنیم سپس تکه های بوقلمون یا مرغ را در سینی فر چیده و گریل میکنیم یا میتوانید بعد از اینکه به آرد و ادویه آغشته کردید سرخ کنید.
دراین فاصله فلفل دلمه های رنگی را از وسط به دونیم کرده و تخم ها را خارج کنید ،بچه ها ترجیحاً از فلفل دلمه کوچک با پوست نازک استفاده کنید که بسیار خوشمزه تر و خوش خوراک تر هستن،بعد مقداری سس گوجه کف فلفل ها میریزیم(برای تهیه سس گوجه:پوره گوجه را با روغن زیتون و پوره سیر و رب گوجه و پودرسیر،اورگانو،پاپریکا و فلفل و نمک مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا سس غلیظ و خوشمزه شود) سپس مقداری پنیر دلخواه و روی سس گوجه ریخته و روی آن مقدار کمی بوقلمون یا مرغ گریل یا سرخ شده را میریزیم و چند اسلایس قارچ و دوباره سس گوجه ریخته و در آخر کار پنیر پیتزا و تمام ،سپس فلفل ها را در فر قرار میدهیم به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه و حرارت از پایین و در اخر کار ۵ دقیقه گریل را روشن کنید،بچه ها زمان پخت فلفل ها بسته به اندازه فلفل هاتون داره اگر فلفل کوچک و نازک باشه زمان کمتری برای پخت نیاز داره، سپس در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه فلفل شکم پر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *