رضیم
رضیم
طرز تهیه فوکاچیا یا فوکاسیا

موارد لازم + طرز تهیه

فوکاچیا یا فوکاسیا یکی از انواع نان های فِلت(تخت) ایتالیایی است، خمیر فوکاچیا با روغن زیتون بکر طعم دار میشود و برای تاپینگ آن از روغن زیتون و گیاهانی مانند رزماری و ارگانو و نمک دریایی و دیگر سبزیجات و پنیر استفاده می کنند،حتی به صورت ساده و بدون تاپینگ هم تهیه اش می کنند ،این نان کنار انواع غذاها میل می شود و حتی به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا یا نان ساندویچ و اسنک هم ازش استفاده می شود. مرسوم ترین نوع فوکاچیا با رزماری است.
بهترین روش پخت این نان در فر و تنورهای سنگی است.
در پخت خانگی، فر باید ۴۵ دقیقه تا یکساعت داغ داغ شود ، بعضی از نانواهای خانگی از سنگ کوچک پیتزا داخل فرشون استفاده می کنند و نان را روی سنگ می پزنند(البته من بد‌ون سنگ و در قالب مستطیل و داخل فر برقی خانگی این نان را پختم). در نهایت هم هر چقدر کیفیت مواد اولیه بهتر باشد نان بهتری خواهیم داشت.
دستورات زیادی برای پخت این نان وجود دارد که من این نان رو با تکنیک پولیش درست کردم،
توضیح مختصری در مورد این تکنیک بهتون می دم ،
و در پست بعدی کلیپ آموزشی، همراه با دستور کاملش رو می گذارم.
تکنیک پوليش به اینگونه است که:
در ابتدا نسبت مساوی از آب و آرد و مقدار کمی از خمير مايه ی موجود در كل دستور را با هم مخلوط ميكنند و یک شب(۸تا ۱۰ ساعت) استراحت می دهند تا خمیر پر از حباب و دوبرابر شود، پولیش خمیر شلی است که وقتی با خمیر اصلیِ نان ترکیب می شود، باعث بهتر شدن عطر و طعم و بافت نان می شود.
از تکنیک پولیش برای بسیاری از نان ها استفاده می شود.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه فوکاچیا یا فوکاسیا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *