رضیم
شماره دستور پخت: 2626
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فینگر برگر
مواد لازم:
خمیر ۹ چانه
گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و پودرسیر
پنیر ورقه ای گودا و موزارلا
طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتیمون رو حاضر میکنیم،به این صورت که گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته،نمک و فلفل و پودرسیر مخلوط میکنیم،طبق ویدیو مقداری از گوشت را به اندازه یک گردو برمیداریم و در دست فرم داده و در روغن سرخ میکنیم ،روغن اضافی را گرفته و اجازه میدهیم خنک شود،سپس از خمیر چونه های ۵۰ گرمی گرفته و در روی تخته کار باز میکنیم پنیر ورقه ای
را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و دو ورق روی هم میگذاریم و یک عدد برگر سرخ شده و دوباره دو ورق پنیر مربعی را روی هم‌گذاشته و خمیر را روی هم اورده و گرد میکنیم و در ظرف فر گذاشته دستمال تمیزی روی کار انداخته و ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم سپس رومال شیر و زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه پخت میکنیم.’
خمیر
مواد لازم
آرد ۳۵۰ گرم
روغن زیتون ۲۰ گرم
نمک ۶ گرم
خمیر مایه ۹ گرم
شکر ۱۰ گرم
آب ولرم ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم
برای تهیه خمیر اول همه مواد خشک را باهم ترکیب میکنیم و سپس مقداری آب ولرم تا خودش رو‌جمع کنه بعد از آن روغن زیتون رو اضافه میکنیم تا خمیر کاملا خودشو بگیره و جمع شود سپس خمیر را انقد ورز میدهیم تا به بافت لطیفی برسیم و سپس خمیر را در کاسه چرب شده گذاشته و سلفون کشیده و نیم ساعت استراحت میدهیم
سس قارچ و گوجه
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶-۷ عدد
سیر ۱ حبه
رزماری،پاپریکا،نمک و فلفل
عکس ها را ورق بزنید مراحل تهیه سس را ببینید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه فینگر برگر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *