رضیم
شماره دستور پخت: 1568
رضیم
قيمه شاه عباسي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم اين غذاي درباري خوشمزه تقديم به تك تكتون، بريم يه راست سراغ دستور😋👌🏻
قيمه شاه عباسي
مواد لازم:
برنج ايراني ٣ پيمانه
گوشت گوسفندي٣٥٠ گرم
لپه١/٢ پيمانه
پياز ١ عدد
رب گوجه ٢ قاشق غذاخوري
روغن كرمانشاهي به ميزان لازم
ادويه(دارچين،زعفران،فلفل،زردچوبه،نمك)
زرشك و خلال بادام براي روي برنج
طرز تهيه:ابتدا پياز را ريز خرد كنيد و بعد از سبك شدن بهش زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از طلايي شدن گوشت ها را اضافه و تا زماني تفت بديد تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه و سرخ بشه بعد از اون بهش رب گوجه اضافه كنيد تا رب رنگ باز كنه و فلفل و آبجوش بريزيد و چوب دارچين و اجازه بدين تا گوشت كاملا بپزه ،از طرف ديگه لپه ها را هم كه از قبل خيس كرده بوديم را در تابه ريخته و با مقداري فلفل تفت ميديم تا نفخش گرفته بشه و بعد از پخت گوشت ،گوشت ها را از قابلمه در آورده و لپه ها را ميريزيم توي آب گوشت و اجازه ميديم كه لپه ها كاملا بپزه بعد از پخت لپه ها ،برنج خيس خورده را آبش را خالي كرده و به آب گوشت و لپه اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا برنج جوش بخوره،حالااااا اگر مثل من تهديگ نان ميخواين در قابلمه ديگه نان را كف قابلمه گذاشته و بعد برنجي كه با لپه پخته بودو آبش كاملا كشيده شده را كم كم روي نان ها را ميريزيم و مابين برنج هم گوشت ،دارچين،زعفران غليظ ميريزيم و دوباره مابقي برنج ودر آخر سر هم مقداري روغن كرمانشاهي ميديم رو برنج و دم ميكنيم ،براي روي برنج هم مقداري زرشك تفت خرد و خلال بادام كه در گلاب خيس كرديم را تفت داده و روي برنج ميديم و با سالاد شيرازي و مخلفات ديگه ميل ميكنيم،نوش جااان
پ ن:من براي گوشت از گردن استفاده كردم ولي شما ميتونيد از گوشت قيمه اي استفاده كنيد،اين غذا عطر و بوي فوق العاده اي داره و خيلي هم مجلسي و خوشمزست امتحانش كنيد🤩

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قيمه شاه عباسي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.