رضیم
شماره دستور پخت: 1568
رضیم
طرز تهیه قيمه شاه عباسي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم اين غذاي درباري خوشمزه تقديم به تك تكتون، بريم يه راست سراغ دستور😋👌🏻
قيمه شاه عباسي
مواد لازم:
برنج ايراني ٣ پيمانه
گوشت گوسفندي٣٥٠ گرم
لپه١/٢ پيمانه
پياز ١ عدد
رب گوجه ٢ قاشق غذاخوري
روغن كرمانشاهي به ميزان لازم
ادويه(دارچين،زعفران،فلفل،زردچوبه،نمك)
زرشك و خلال بادام براي روي برنج
طرز تهيه:ابتدا پياز را ريز خرد كنيد و بعد از سبك شدن بهش زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از طلايي شدن گوشت ها را اضافه و تا زماني تفت بديد تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه و سرخ بشه بعد از اون بهش رب گوجه اضافه كنيد تا رب رنگ باز كنه و فلفل و آبجوش بريزيد و چوب دارچين و اجازه بدين تا گوشت كاملا بپزه ،از طرف ديگه لپه ها را هم كه از قبل خيس كرده بوديم را در تابه ريخته و با مقداري فلفل تفت ميديم تا نفخش گرفته بشه و بعد از پخت گوشت ،گوشت ها را از قابلمه در آورده و لپه ها را ميريزيم توي آب گوشت و اجازه ميديم كه لپه ها كاملا بپزه بعد از پخت لپه ها ،برنج خيس خورده را آبش را خالي كرده و به آب گوشت و لپه اضافه ميكنيم و اجازه ميديم تا برنج جوش بخوره،حالااااا اگر مثل من تهديگ نان ميخواين در قابلمه ديگه نان را كف قابلمه گذاشته و بعد برنجي كه با لپه پخته بودو آبش كاملا كشيده شده را كم كم روي نان ها را ميريزيم و مابين برنج هم گوشت ،دارچين،زعفران غليظ ميريزيم و دوباره مابقي برنج ودر آخر سر هم مقداري روغن كرمانشاهي ميديم رو برنج و دم ميكنيم ،براي روي برنج هم مقداري زرشك تفت خرد و خلال بادام كه در گلاب خيس كرديم را تفت داده و روي برنج ميديم و با سالاد شيرازي و مخلفات ديگه ميل ميكنيم،نوش جااان
پ ن:من براي گوشت از گردن استفاده كردم ولي شما ميتونيد از گوشت قيمه اي استفاده كنيد،اين غذا عطر و بوي فوق العاده اي داره و خيلي هم مجلسي و خوشمزست امتحانش كنيد🤩

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه قيمه شاه عباسي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *