رضیم
شماره دستور پخت: 102
رضیم
طرز تهیه قيمه نجفی

موارد لازم + طرز تهیه

ناهار👈قيمه نجفي عراق
مواد لازم:گوشت گوسفند 200 گرم . نخود 100 گرم . پیاز 2 عدد .
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری . پودر دارچین 2 قاشق چایخوری . کره 2 قاشق غذاخوری
و حالا طرز تهيه اين غذاي خوشمزه😋😋👌🏻: نخودها را از شب قبل خیس كنيد و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض ًکنید ؛ 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.
چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.😊 پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود.در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید واجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید،نكته ١🌸🖍من براي خوشمزه تر شدن خورشتم معمولا از گوشت گردن استفاده ميكنم كه خورشت حالت كشدار پيدا كنه و مقداري هم از چربي استفاده ميكنم كه خورشتم چرب و چيلي بشه😁
نكته ٢🌸🖍مقداري آبليمو و شكر (ميزان بستگي به ذائقه تون داره)مخلوط و به غذا اضافه كنيد،عالي ميكنه طعمشو😉
پي نوشت: اين خورشت رو با شويد پلو هم ميخورن كه خيليم خوشمزست😉

طرز تهیه قيمه نجفی هیوا

طرز تهیه <a data-ail=قیمه نجفی عراق" width="1080" height="1350" />

سلام دوستاي عزيزم امشب براتون طرز تهيه قيمه نجفي عراق را اوردم كه اگه تاحالا درستش نكردين حساابي ضرر كردين😁انقدررر كه خوشمزست😋👌🏻
قيمه نجفي
مواد لازم:
گوشت گوسفندي ٢٥٠گرم(گوشت سردست مناسب اين خورشت هست كه حالت كشدار به خورشت بده از گوشتهاي با قطعه كوچك استفاده نكنيد) نخود ١٥٠ گرم
پیاز2 عدد رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری غليظ
پودر دارچین 2 قاشق چایخوری کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
ابتدا نخود را يك شب قبل خيسانده و آبش را چندين بار عوض كنيد و بعد با مقداري فلفل سياه پخته ،(اضافه كردن فلفل سياه در پخت حبوبات نفخ آنهارو ميگيره)سپس گوشت را به همراه پیاز نمک و فلفل وکمی زردچوبه تفت داده تا تغيير رنگ پيدا كنه و با مقداري آب پخته، برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده كنيد،در اين مرحله نخود پخته را به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.
در اين هنگام در ظرف ديگري رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک و فلفل را اندازه به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه بعد از پخت كامل مواد باهم پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید و با گوشت کوب کوبیده (مثل گوشت کوبیده) و دوباره بزاريد روي شعله ملايم تا جا بيفتد اگر موادمون سفته آب گوشت را بهش اضافه كنيد(البته خيلي زياد نه كه شل بشه)و بعد از جا افتادن با برنج زعفراني ميل كنيد.
نكات👇
🖍این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.
🖍من براي خوشمزه تر شدن خورشتم معمولا از گوشت سردست استفاده ميكنم كه خورشت حالت كشدار پيدا كنه و مقداري هم از چربي استفاده ميكنم كه خورشتم چرب و چيلي بشه😁
🖍مقداري آبليمو و شكر (ميزان بستگي به ذائقه تون داره)مخلوط و به غذا اضافه كنيد،عالي ميكنه طعم غذاتون رو
پ ن:اگر شمام نكاتي داريد كه خورشتمون رو خوشمزه تر ميكنه تو كامنت بنوسيد تا بقيه دوستان هم استفاده كنن

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه قيمه نجفی

  1. شکرناز

    وای چه ترکیب خوشمزه ای????????????????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی