رضیم
رضیم
طرز تهیه كيك كشمش و گردو با تزيين مرنگ

موارد لازم + طرز تهیه

امروز عصر تصميم گرفتم به مناسبت اين عيد يه كيك ساده با يه تزيين خوشگل و البته راحت و بزارم،كه روي همه كيك هاتون قابل اجراست😍(اونايي كه روي كيك ميبينين خامه نيستااااا😁مرنگ هست👌🏻 كيك كشمش و گردو با تزيين مرنگ
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورى
آرد یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
کشمش ریز ۷۰ گرم
گردوی خرد شده ۷۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخورى
طرز تهیه:
کره نرم شده و شکر را با همزن برقی می زنیم تا سفید شده وشکر داخل آن حل شود،بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و به همراه وانیل هم می زنیم.سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم. کم کم شیر را هم اضافه كرده و مخلوط می کنیم.در آخر گردو و (كشمش را در مقداري آرد بغلتانيد)را اضافه می کنیم و هم می زنیم.قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخلش می ریزیم و داخل فر، که آن را از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می پزیم.
براي تهيه مرنگ:
ابتدا براي اين مقداري كه در عكس ميبينيد،٢ سفيده تخم مرغ را با يك ليوان پودر شكر(مقدار شكر بايد دو برابر سفيده باشد)،با وانيل حدودا ١/٤ قاشق غذاخوري،آبليمو چند قطره؛براي تهيه سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر شكر،وانيل و ابليمو در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود،به طوريكه حالتي خامه اي پيدا كند و جاي پره هاي همزن روي آن بماند،بعد از اينكه كيك را از داخل فر بيرون اورديد حدودا ٣ دقيقه صبر كنيد و بعد مرنگ آماده را روي كيك داغ ميريزيم با فاصله ٢ سانت از كنارهاي كيك و با ته قاشق غذاخوري پستي و بلندي ايجاد ميكنيم و دوباره ميفرستيمش داخل فر،تا وقتي كه روي مرنگ ها طلايي شود،(مراقب باشين نسوزه😅حدودا ١٠ دقيقه كفايت ميكند…نوش جان😍👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كيك كشمش و گردو با تزيين مرنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *