رضیم
شماره دستور پخت: 1678
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

صبح اولين جمعه پاييزي تون بخير
توي اين پست ميخوام مرباي هويج با عطر زعفران، گلاب و هل و بهتون آموزش بدم كه قطعا عاشقش ميشين..مرباي هويج يكي از خوشمزه ترين و نوستالژي ترين مرباهاست🥕🥕🥕
مرباي هويج
مواد لازم :
هویج ریز رنده شده ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
گلاب ٢ قاشق غذاخوري
هل درسته ٥ -٦عدد
زعفران نصف قاشق چای خوری پودر شده و خشک
جوز هندی ۱ پنس (اختياري)
آبلیمو ۱ قاشق چايخوری
طرز تهیه :
ابتدا هویج را یک شب جلوتر رنده کنید و در یک قابلمهء لعابى ریخته و روي آن دانه هاي هل ريخته و شکر بپاشيد و بدون اینکه هم بزنید درب آن را گذاشته تا زمان پخت ؛ روز بعد يا حدوداً ۱۲ ساعت بعد قابلمه را با درب آن روى حرارت خيلي ملایم گذاشته و اجازه دهید شکر آهسته آهسته ذوب شود و هویج از زیر آهسته بپزد که حدوداً یک ساعت زمان لازم دارد، میتوانید از شعله پخش کن استفاده نمایید (شکر را هم نزنید)
توجه داشته باشين به آب احتیاجى نیست و مربا خودش آب می اندازد . در آخر که قل هاى ریز مربا را ملاحظه خواهید کرد آب لیمو و یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از ده دقیقه زعفران ، گلاب ، جوز هندى را ریخته و از روى حرارت بردارید و بهتر است تا ۲۴ ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه یک حوله بیاندازید تا زمان خنک شدن عرق نکند ، و بعد از اینکه خنک شد و مطمئن شدید که مربا شکرک نزده آن را داخل شیشه هاى تمیز و کوچک ریخته و در یخچال قراردهید ، توجه داشته باشید که هل را از مربا جدا نكنيد.
پ ن:در صورتى که مرباى هویج با حرات کم و یکنواخت پخته شود شکرک نخواهد زد .
و اگر شکرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهید با ۱۰۰ میلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقیقه جوشانده و از روى حرارت بردارید . و بعد از اینکه خنک شد در ظرف ریخته و کنار بگذارید .
پ ن ٢:بهتر است مربا ها را درظرف لعابى تهیه کنیم و از قاشق چوبى استفاده کنیم و مرباى هویج را بعد از پخت براى مدت ۲۴ ساعت در همان قابلمه نگهداریم تا اگر شکرک زد ، دوباره آنرا با کمى آب یا گلاببجوشانیم !

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرباي هويج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *