رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستای عزیزم
بعضی وقتا ما احتیاج داریم که یه مزه جدید ولی خوشمزه رو امتحان کنیم
این مرغم از اوناست که تا نخوری ندانی چیست😁
میتونید برای شام درستش کنید خیلی خوشمزستتت🙈
.ورژن رژیمی حذف کره و پنیر و جایگزین آن روغن زیتون و اگر تمایل دارید پنیر کم چرب هست..
.
مرغ گشنیز لیمویی
سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل،پاپریکا،پودرسیر،
کره یا جایگزین روغن زیتون
رزماری ۲ شاخه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
گشنیز مقداری
لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو ۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا ۲ ورق
پنیر پارمزان یا پارمسان مقداری
طرز تهیه: ابتدا مرغ را از استخوان سینه جدا کرده و هر سینه مرغ را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم میکنیم با استخوان سینه مقداری آب مرغ برای سس درست میکنیم ،حالاا سینه های مرغ برش خورده را با مقداری ادویه و روغن زیتون و لیموترش مزه دار میکنیم؛ من از شب قبل اینکارو کردم شما وقت ندارید ۲ ساعت حداقل بزارید مزه دار بشه،سپس توی یه ظرف جداگانه تخم مرغ را همزده و با نمک و فلفل و پودرسیر و گشنیز تازه ساطوری شده و زست لیمو باهم مخلوط کرده و مرغ ها را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید و روی مرغ ها پنیر پارمزان میریزیم و در تابه ای که با کره و رزماری و سیر خرد شده گرم شده، مرغ ها را یکی یکی سرخ میکنیم تابه حتما نچسب باشه وقتی مرغها را کاملا سرخ کردیم از تابه خارج میکنیم و اگر خرده های تخم مرغ پخته هم هست از تابه خارج میکنیم و دور میریزیم و به همان تابه آب مرغی که حاضر کردیم را اضافه میکنیم و دوباره مقداری کره و آب لیموترش و پنیر گودا و نمک و فلفل و گشنیز خرد شده اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده را داخل سس میریزیم و اجازه میدیم مقداری پخته و سس غلیظ بشه،
بسیار خوشمزست حتما امتحان کنید
دستور این مرغ خوشمزه از سهیلای عزیزم هست که من مقداری تغییرش دادم..
پ ن:نظرتون راجع به این نوع عکسها با نمای زوم چیه؟
پ ن :میتونید در کنار مقداری سالاد کاهو میل کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ گشنیز لیمویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *