رضیم
رضیم
طرز تهیه ميت بال (مرغ و گوشت)

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه ميت بال مرغ

خب سس آواكادو كه براتون آموزشش رو گذاشتم يادتونه الان با همون سس پاستا درست كردم اينجوري كه پاستا هر مدلي كه دوست دارين (من از رشته اي نازك استفاده كردم)آبكش كرده(نرم تر از حالت معمول برميداريم) و بعد از پخت مقداري كره ميريزيم و يه تفت داده و بعد بهش سس را اضافه كرده ميزاريم كنار،اين از پاستاي آماده شده كه طعمش واقعااا لذيذه،حالا ميريرم سراغ درست كردن
مواد لازم:
سينه مرغ چرخكرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد متوسط
سير ٣ حبه
ادويجات(فلفل،پودر پياز،پاپريكا،پودر تخم گشنيز،نمك)
جعفري ساطوري شده يه مشت
خامه ٣ قاشق غذاخوري
آرد سفيد (١ الي ٢ قاشق غذاخوري براي داخل مواد و مقداري براي سوخاري كردن)
زرده تخم مرغ+مقداري زعفران(براي سوخاري كردن)
آرد سوخاري(مقداري)
طرز تهيه:سينه مرغ را چرخ كنيد يا داخل غذاساز بريزيد و بعد بهش پياز و سير و ادويه اضافه و ميكس كنيد بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته بهش خامه،آرد و جعفري ساطوري شده را اضافه و يك الي دو ساعت داخل يخچال استراحت بدين،وقتي مواد خودش رو گرفت مقداري اندازه يه گردو برداشته در دست گرد كرده و اول در آرد سفيد بغلطانيد و بعد در تخم مرغ و زعفران كه همزده ايم و سوم در آرد سوخاري غلطانده و در روغن سرخ ميكنيم،خيلي خوشمزست امتحان كنيد روي توپك ها برشته ميشه و داخلش مواد مرغمون طعم خامه و جعفري ميده كه خيلي لذيذهههههه،من در كنار پاستا سرو كردم شما ميتونيد تنها هم استفاده

 

طرز تهیه ميت بال گوشت

طرز تهیه ميت بال گوشت

فكر كنيد دورتادور گوشتتون يه پياز كرانچي باشه كه وقتي گازش ميزنيد داخلش پنيرهههههه،چههههه شود🙈😋
مواد لازم:
پياز كوچك به مقدار لازم
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
پياز براي داخل گوشت ١ عدد بزرگ آب گرفته
ادويه نمك فلفل زردچوبه، پودر تخم گشنيز ،پودر سير،مقداري زعفران
پنير پيتزا(رنده شده نباشه ترجيحاً)
طرز تهيه:
اول از همه آماده سازي گوشت هست،گوشت را با پياز و ادويه ها مخلوط و حدودا ٣٠-٤٠ دقيقه در يخچال استراحت داده و بعد در اين تايم يه قابلمه را آب كرده ميزاريم به جوش بياد و پيازها كوچك را سر و ته را با چاقو گرفته يك شكاف از سر تا ته ايجاد كرده (مطابق استوري)و بعد در آبجوش به مدت ٢-٣ دقيقه انداخته و بعد بيرون اورده (اين كار براي اين است كه پيازها موقع حلقه كردن نشكنه)و حلقه ها را از هم باز كنيد،و گوشت را كه آماده كردين به اندازه يه توپك كوچك كف دست باز كنيد و مقداري پنير بزاريد وسطش و بعد قلقلي كنيد و بزاريد كنار(مراحل در استوري)و بعد در روغن داغ و فراوان سرخ كنيد.(من از ورژن رژيمي پخت فر استفاده كردم)ولي شما اگر ميخواين يكدست سرخ بشه حتما تو روغن شناور سرخ و نوش جان كنيد👌🏻
پ ن: من در كنارش يه مقدار كته هم گذاشتم و همچنين ١/٤ از كاهو پيچ كه روشو سركه بالزاميك.روغن زيتون،فلفل،نمك و مقداري پودر گردو ريختم و در كنار غذام سرو كردم.
پ ن:مراحل كار رو استوري گذاشتم براتون،

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ميت بال (مرغ و گوشت)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *