رضیم
رضیم
طرز تهیه نان جو و سبوس جو دوسر

موارد لازم + طرز تهیه

📝مواد لازم:
نان لقمه ای حاوی جو و سبوس جو دوسر
آرد نان فانتری: ۲۳۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
آرد جو: ۴۰ گرم (یک سوم پیمانه)
سبوس تخمیری جو دوسر: ۱۵ گرم (۲ ق غ)
شیر: ۷۰ گرم (یک سوم پ)
آب : ۱۰۰ تا ۱۴۰ گرم(یک دوم پ + ۲ ق غ )
خمیرمایه فوری: ۴ گرم (یک ق چ)
شکر قهوه ای یا سفید: ۱۰ گرم (یک ق غ)
نمک: ۵ گرم (یک ق چ)
روغن مایع: ۱۵ گرم (یک ق غ)
جو پرک : به مقدار لازم
************^^^^^^**************

شیر و آب ،شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید، آرد نان فانتزی و آرد جو و سبوس تخمیری جو دوسر و نمک و روغ مایع رو بهش اضافه کنید ، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر نیاز بود دو ق آب اضافه کنید تا خمیر نرمی داشته باشید، خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت بدید. سپس به چونه های ۶۰ گرمی تقسیم کنید و سطح چونه هارو اول به آب و بعد به جو پرک بزنید . و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بپوشونید و ۶۰ تا ۷۵ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن. فرو با دمای ۲۲۰ تا ۲۳۰ داغ کنید و نون هارو به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. یک کاسه ی کوچک آب هم در فر بگذارید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان جو و سبوس جو دوسر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *