رضیم
رضیم
طرز تهیه نان سوسیس و پنیر

موارد لازم + طرز تهیه

📝مواد لازم نان سوسیس و پنیر
آرد (همه منظوره) ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم پیمانه)
شیر ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم (حدود سه چهارم پیمانه)
شکر ۱۵ گرم (یک ق غ سرخالی)
نمک ۶ گرم (یک ق چ)
خمیرمایه فوری ۵ گرم (یک ق چ) یا خمیرمایه تر ۱۰ گرم
تخم مرغ کوچک یک عدد
کره ۳۰ گرم (یک و نیم ق غ)
مواد میانی سوسیس و پنیر موزارلا(مدادی)
رومال، شیر یا تخم مرغ کامل زده شده با کمی پودر سیر
***
📝طرز تهیه:
شیر ، شکر ، خمیرمایه ، و آرد و نمک و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن کنید و کره رو اضافه کنید و خمیرو ده تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیری یکدست و نرم و لطیف داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید و اگر خیلی چسبنده بود یک تا دو ق غ آرد اضافه کنید. خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(۸ چانه ۷۷ گرمی) روی چانه هارا بپوشونید و ۵ دقیقه استراحت بدید و سپس طبق کلیپ بالا چانه ها رو پهن کنید و سوسیس و پنیر بگذارید و رول کنید.روشونو کمی چرب کنید و با کیسه بپوشانید و ۶۰ تا ۷۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم بگیرند، شیر یا رومال تخم مرغ (با کمی پودر سیر)بزنید و کنجد بپاشید و در فر از قبل کاملا داغِ داغ شده با دمای ۲۱۰ تا ۲۲۰ درجه بگذارید به مدت۸ تا ۱۰دقیقه بپزند و رنگ بگیرند،از یک کاسه ی آب کوچک در فر هم میتونید استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان سوسیس و پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *