رضیم
شماره دستور پخت: 2939
رضیم
طرز تهیه نان شیرین

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد نان فانتزى ٢٥٠ گرم ، مايه خمير ٦ گرم، تخم مرغ كوچك ١ عدد، آب تازه (جوشيده نباشد)٧٥ تا ٨٠ ميل، نمك يك چهارم ق چ، شكر ٣٥ گرم، كره ٢٠ گرم، وانيل و هل كمى. تخم مرغ و يه كوچولو خامه و وانيل براى رومال.
طرز تهيه:
مايه خميرو با آب و نوك ق شكر به مدت ٨ تا ١٠ دقيقه فعال كنيد. به مواد خشك اضافه كنيد و تخم مرغ رو هم اضافه كنيد و بعد كره رو اضافه كنيد و نهايتاً يك ربع ورز بديد تا يك خمير نرم و لطيف بدست بياريد(وانيل و هل فراموش نشه)، اگر خمير سفت بود يكى دو ق آب بهش اضافه كنيد و اگر خيلي چسبنده بود نهايتاً يك ق آرد بهش بزنيد. بعد خمير و داخل يك كاسه ى چرب بگذاريد و روشو بپوشونيد و به مدت نيم ساعت استراحت بديد. بعد از خمير چونه هاى ٩٠ گرمى بگيريد و به شكل طناب رول كنيد و از دو طرف به سمت وسط بپيچيد و شكل بهشون بديد و با فاصله بذاريد داخل سينى فر (كه كاغذ روغنى جنس خوب گذاشتيد يا سينى تون رو چرب و كمى آردپاشى كنيد) و روشونو كيسه ى چرب شده بكشيد و بذاريد ٤٥ دقيقه تا يكساعت بمونن تا حجمشون دوبرابر بشه، بعد تخم مرغ و خامه و وانيل رو حسابى با چنگال بزنيد و خيلي آروم همه جاى نان ها رومال كنيد. و بعد بذاريد داخل فر كه حداقل يك ربع داغ داغ شده با دماى ١٨٠ تا ١٩٠ درجه به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه.
نوش جان. خوشحال مى شم اگر از دستور استفاده كرديد منبع رو هم ذكر كنيد🙏🏻🌹

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان شیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *