موارد لازم + طرز تهیه
🌿مواد لازمِ نان پرتقال و کرنبری
آرد فانتزی ۳۵۰ گرم، دو و یک سوم پ
آب ۴۰ گرم، کمتر از یک چهارم پ
شیر پرچرب ۵۰ گرم،یک چهارم پ
آب پرتقال تازه ۵۰ گرم، یک چهارم پ
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شکر ۳۵ گرم، ۳ ق غ
نمک ۴ گرم، یک دوم ق چ
مایه خمیر فوری ۵ گرم، یک و نیم ق چ
کره ۲۵ گرم،دو ق غ
زِست یا رنده قسمتِ نارنجی پوست پرتقال۱/۵ق غ
کرنبری خشک ۵۰ گرم، ۴ ق غ
رومال تخم مرغ و وانیل در صورت تمایل
🌿#طرز تهیه:
شیر و مایه خمیر، شکر و آب پرتقال، آرد و نمک و تخم مرغ و زست پرتقال رو به ترتیب اضافه کنید و کم کم آب و کره رو اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف و یکدست داشته باشید(اگر خمیر نرم نشد یک تا دو ق آب اضافه کنید، اگر چسبنده بود دو ق آرد اضافه کنید) و در انتها کرنبری رو به خمیر اضافه کنید و در حدی که در خمیر پخش شود ورز دهید، ۶۰ دقیقه در دمای محیط در کاسه ی چرب با درپوش استراحت دهید، و سپس خمیرو نسبت به سایز قالب هایی که دارید تقسیم و چانه کنید و در قالب های چرب و آردپاشی شده بگذارید، ( حدود ۶۶۰ گرم خمیر شد که من سه تا چانه ی ۷۳ گرمی رو در قالب گرد سایز ۱۲ با ارتفاع ۷ سانت گذاشتم و بقیه ی خمیرو ۷ تا چانه ی ۶۳ گرمی در قالب گرد سایز ۲۰ گذاشتم ) سپس روی خمیرهارو بپوشانید و به مدت یکساعت وچهل و پنج دقیقه تا دو ساعت استراحت دهید، تا چانه ها دوبرابرو نیم شوند، روی نان ها می توانید کمی آرد بپاشید یا رومال تخم مرغ و وانیل بزنید و سپس در فر کاملا داغِ داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانیکه نان ها رنگ بگیرند و بپزند.
*لطفا از سالم و تازه بودن مایه خمیرتون تون مطمئن باشید.
**اگر کرنبری ندارید می توانید حذفش کنیدیا از کشمش استفاده کنید.
***کیفیت آرد در نتیجه ی نان بسیار تأثیرگذار است.
****در دستور هایی که ذکر نکردم بهبوددهنده بزنید، نیاز نبوده که نگفتم، پس استفاده نکنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.