موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم نان کنجدی??
۱۱۸ گرم آرد
۸۵ گرم آب گرم
?برای خمیر اصلی??
۱۹۷ گرم آرد
۷۶ گرم شکر (می توان آن را به ۵۵ گرم کاهش داد)
۲ گرم مخمر فوری
۱۰۹ گرم شیر
۲۰ گرم خامه مایع
۱۴ گرم شیر خشک
۳۲ گرم کره
۴ گرم نمک
?طرز تهیه??
ابتدا ۱۱۸ گرم آرد و ۸۵ گرم آب گَرم رو مخلوط کرده و ۱ شب در یخچال استراحت می دیم.
داخل ظرف مناسبی شیر، خامه، شکر، مخمر و شیر خشک می ریزیم بعد با سرعت ۱ خوب مخلوط می کنیم سپس خمیری که استراحت دادیم رو به این موادمون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد آرد رو اضافه کرده و سپس کره و نمک رو آروم آروم اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد خمیرمون رو ۴۵ دقیقه استراحت داده و روی پیشخوان می ذاریم بعد به ۱۲ چونه ۵۰ گرمی تقسیم می کنیم و ۱۰ دقیقه استراحت می دیم. یه چونه رو برمی داریم و به صورت طولی ۲۰ سانتی متر می چرخونیم و بازش می کنیم. ۴ رشته درست می کنیم و دو تاشون رو به کنجد آغشته می کنیم و شروع به بافتن میکنیم بعد یه ساعت استراحت می دیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه بالا و پایینش رو ۲۰ تا ۲۳ دقیقه می پزیم بعد از پخته شدن میذاریم ۱۰ دقیقه خنک بشه سپس با روغن زیتون روغن مالی میکنیم.
نوش جان?❤
دل آسا –
چقدر عالی و مقوی ?? ? ? ??
چمن آرا –
مرسی از این آموزش جدید ???????? ???? ???? ????????