رضیم
شماره دستور پخت: 3120
رضیم
طرز تهیه نان کنجدی

موارد لازم + طرز تهیه

🥨مواد لازم نان کنجدی👇🏻
۱۱۸ گرم آرد
۸۵ گرم آب گرم

🥨برای خمیر اصلی👇🏻
۱۹۷ گرم آرد
۷۶ گرم شکر (می توان آن را به ۵۵ گرم کاهش داد)
۲ گرم مخمر فوری
۱۰۹ گرم شیر
۲۰ گرم خامه مایع
۱۴ گرم شیر خشک
۳۲ گرم کره
۴ گرم نمک

🥨طرز تهیه👇🏻
ابتدا ۱۱۸ گرم آرد و ۸۵ گرم آب گَرم رو مخلوط کرده و ۱ شب در یخچال استراحت می دیم.
داخل ظرف مناسبی شیر، خامه، شکر، مخمر و شیر خشک می ریزیم بعد با سرعت ۱ خوب مخلوط می کنیم سپس خمیری که استراحت دادیم رو به این موادمون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم بعد آرد رو اضافه کرده و سپس کره و نمک رو آروم آروم اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد خمیرمون رو ۴۵ دقیقه استراحت داده و روی پیشخوان می ذاریم بعد به ۱۲ چونه ۵۰ گرمی تقسیم می کنیم و ۱۰ دقیقه استراحت می دیم. یه چونه رو برمی داریم و به صورت طولی ۲۰ سانتی متر می چرخونیم و بازش می کنیم. ۴ رشته درست می کنیم و دو تاشون رو به کنجد آغشته می کنیم و شروع به بافتن می‌کنیم بعد یه ساعت استراحت می دیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه بالا و پایینش رو ۲۰ تا ۲۳ دقیقه می پزیم بعد از پخته شدن میذاریم ۱۰ دقیقه خنک بشه سپس با روغن زیتون روغن مالی میکنیم.
نوش جان🌹❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان کنجدی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *